duminică, 26 iunie 2011

SISTEME PEHD-VALSIR DE PRELUCRARE


1.Dispozitiv de taiere conducte

Freze sunt unelte pentru tăierea ţevilor din plastic .

Ǿ
Model
Cantitate
Greutate
6÷63
T1
1
0.6
50÷140
T2
1
1.4
100÷168
T3
1
1.65

Piese de schimb : Lame


2.Dispozitive pentru debavuare si fasonare capat tub

Ǿ
Model
Cantitate
32÷160
1
1
40÷250
2
1

Dispozitive Valsir model 1 si 2 sunt potrivite pentru a executa eliminarea bavurilor si fasonarea capetelor conductelor la unghiuri de 15º in vederea realizarii imbinarilor.
Piese de schimb : Lame

3.Dispozitiv de astupare orificii cu caseta din otel

Ǿ
Cantitate
40÷160
1

Dotat cu amortizor din lemn si suport de discuri pentru astupare.                                                                                                                                                             Colierele interioare pentru Ǿ 40÷160
Temperatura reglabila 50÷300ºC
Pentru a astupa un orificiu de pe conducta ,se taie partea deteriorata,apoi se imbina cele doua capete ale tuburilor prin manson sau sudura cap la cap. Procedand astfel se pierde in acest caz timp sau pot aparea situatii neplacute.  De aceea se va folosi dispozitivul de astupare orificiisi toate aceste probleme se rezolva simplu,prin incalzirea zonei in jurul orificiului si se introduce simultan materialul de adios ,care va fi utilizat ulterior pentru reparatie. Aparatul este furnizat cu coliere speciale pentru incalzirea conductei,suport tip furca,cheie hexagonala de fixare coliere,,caseta de otel cu 20 de discuri de astupare
Piese de schimb : dop de reparare orificii

EXEMPLU DE REPARATIE

Faza 1.
Dupa ce s-a curatat conducta care trebuie reparata,se monteaza la extremitatea dispozitivului de incalzire colierul corespunzator diametrului conductei de reparat .Se aseaza extremitatea dispozitivului care are la capat colierul corespunzator pe orificiul de astupat.Se aseaza discul de astupare pe fata superioara a incalzitorului.

Faza 2.
Dupa ce s-a terminat incalzirea se retrage repede dispozitivul de incalzire,se ia discul de pe incalzitor si discul in calzit se apasa cu el pe conducta in dreptul orificiului. Se foloseste manerul de lemn in actiunea de apasare a discului  incalzit pe orificiu conductei intr-o miscare de pendulare.

Faza 3.
Prin amortizorul de lemn se apasa discul si se executa miscarea de pendulare.

                          TERMOPLACA CU CASETA DIN OTEL

Ǿ
Model
Cantitate
40÷160
1
1
110÷300
2
1

Termoplaca teflonata la temperaturafixa 210ºC dotata cu termostat mecanic cu led de control temperatura,suport tip furca.
Model  1
Greutate
3kg
Domeniu de lucru
Pana la Ǿ160
Alimentare
230 V 50 Hz
Putere absorbita
1200W

Model 2
Greutate
5 kg
Domeniu de lucru
Pana la Ǿ250
Alimentare
230 V 50 Hz
Putere absorbita
1300W

Pentru diametre mai mari de Ǿ 63 este preferabil sa se utilizeze un dispozitivde sudura de banc.

        DISPOZITIV DE SUDARE CU MANSON ELECTRIC VALSIR

Ǿ
Cantitate
40÷160
1

Este un dispozitiv electronic de sudare cu mansoane electrice pentru conducte de scurgere.Dispozitivul este alcatuit dintr-un generator de current continuu de inalt nivel tehnologic.Principalele sale caracteristici sunt :                                                                                                                                                                                      - programarea automata a diametrelor de sudare
-autocompensarea curentului furnizat in functie de temperatura  ambianta cu precizie de ± 0.2ºC
- sistemul pentru depistarea unor eventuale defectiuni care ar putea aparea pe parcursul executarii operatiei de sudura.
- semnalizare prin ledurile de control ( retea,incarcare,sudura,semnalizare incheiere executare sudura,defectiuni )

Greutate
2.5 kg
Domeniu de lucru
40÷160
Alimentare
230 V 50 Hz
Putere absorbita
900W
Faza 1 de lucru
Se taie perimetral ,se debavureaza si se curata partile terminale de imbinat care trebuie sa fie uscate si sa ramana astfel si in timpul efectuarii sudurii.

Faza 2 de lucru
Se introduc partile terminale de imbinat pana la colierul de blocare .Daca colierul de blocare trebuie indepartat ,se face un semn la adancimea de 3 cm si se introduc  partile terminale de imbinat curatate si uscate pana la semn.
Piese de schimb : cablu cu mufe.

DISPOZITIV UNIVERSAL DE SUDARE PRIN ELECTROFUZIUNE ,CU RAZUITOR

Ǿ
Cantitate
40÷315
1

Dispozitivul de sudare pentru mansoane electrice poate fi utilizat pentru a racorda toate tuburile PEHD precum si racordurile sistemului de evacuare produse de Valsir .Pentru a obtine o imbinare de calitate trebuie cerute si respectate instructiunile din Manualul anexat masinii in conformitate cu DVS 2207-1.

Greutate
4  kg
Alimentare
230 V 50 Hz
Putere absorbita
10A max

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu