miercuri, 17 august 2011

MINUNATELE PRODUSE ARMAFLEX - CARMACELL


Carmacell engineered foams

CAPITOLUL II

Tubolit este o solutie completa de izolat pentru protectie si economisirea eficienta a energiei.In acelasi timp reprezinta o solutie robusta si fiabila pentru reducerea pierderilor de caldura la tevile instalatiilor de incalzire si sanitare ( apa rece,apa calda menajera)  si pentru imbunatatirea confortului acustic din cladirile rezidentiale si comerciale.
Tubolit DG este o izolatie din polietilena cu celule inchise pentru instalatiile de incalzire si cele sanitare.Datorita conductivitatii termice reduse Tubolit DG micsoreaza pierderile energetice cu 80% si reduce emisiile de CO2.Acest produs este flexibil  si usor de instalat ,protejeaza conductele impotriva materialelor de constructie dure si previne formarea condensului pe conducte de apa rece .                                                                                                 
Tubolit S
Tubolit S este o izolatie termica din polietilena cu o folie de protectie din polimeri .Acest produs robust nu ajuta doar la minimalizarea pierderilor energetice dar previne si formarea condensului pe tevile de apa rece.
Sunt tuburi cu folie de protectie robusta din polimeripentru o protectie mecanica buna.
Tubolit S Plus
Tubolit S Plus este solutia ideala pentru izolarea tevilor instalatiilor sanitare din pereti intr-un spatiu limitat.Este flexibila si usor de montat datorita foliei interioare speciale care aluneca si mareste astfel viteza de montare .Procesul de productie prin extrudare ajuta la redobandirea formei cilindrice originale.Grosimea izolatiei este optimizata pentru utilizarea in spatii limitate.( stramte ),in timp ce invelisul exterior robust,fara imbinari asigura o protectie maxima a tevilor.Tubolit S Plus previne condensul si coroziunea.
Tubolit DHS
Este un material izolant plat din polietilena conceput special pentru tevile instalatiilor de incalzire montate sub podea .Sectiunea transversala a tubului previne efficient pierderile de caldura in jos,in baza podelei,permitand in acelasi timp caldurii sa urce spre suprafata podelei si in camera.Baza complet plata ofera  acestui material izolant o stabilitate perfecta si permite o montare usoara si ferma.
Tubolit DHS este prevazut cu o folie de protectie robusta care ofera o rezistenta sporita la impactul mecanic in timpul montarii si la materialele de constructie dure.
Tubolit AR Fonoblok
Acest material este izolant,din polietilena conceput special pentru a imbunatati confortul acustic al cladirii.Produsul asigura o reducere a zgomotului certificate de la 34dB la 15 dB,eliminandu-se in acest fel puntile acustice intre tevile interioare de canalizare sau de canalizare si pereti.Poseda o flexibilitate ridicata ,greutate redusa,o captusire si o instalare usoara pe teava ,la coturi si la flanse.Se minimalizeaza risipa de material deoarece o rola are 15 m.
Tubolit AR Fonoblok are o grosime de 5 mm si este o solutie optima cand spatiul este limitat ( exemplu : tavanele suspensate sau guri de aerisire inguste ).Solutie de izolat cu banda adecvata pentru legaturi si imbinari.Reduce zgomotul de 5 ori.
Acest tip de izolatie/protectie se poate folosi in instalatiile de incalzire,de apa calda si apa rece si conducte de apa de ploaie.
Tubolit Split & DuoSplit este un produs preizolat ce ofera un inalt nivel de performanta si estetica .Se ofera o solutie profesionala preizolata pentru reducerea costurilor si economisirea timpului :
-         izolatie Tubolit originala cu cellule inchise
-         folie de protectie alba rezistenta la rupere
-         tub de racire ,fara imbinari,certificat.
-         tehnologie de lipire join - split brevetata
-         rolele netaiate optimizeaza cantitatea de material necesara .
Tubolit Split & DuoSplit este fiabil pentru conectarea unitatilor interioare si exterioare ale aparatelor de aer conditionat de tip split si multisplit.Tevile din cupru sunt preizolate cu materiale Tubolit.Sistemul este usor de instalat ,previne condensul si timpul de asamblare.Folia alba rezistenta la UV protejeaza impotriva tensiunii mecanice.Tehnologia de lipire brevetata join-split permite o dezlipire si o relipire usoara fara utilizarea unor cleme suplimentare sau adezivi.Sistemul Tubolit Split & DuoSplit cu tevi de cupru a fost dezvoltat special pentru conectarea unitatii exterioare de evacuare a condensului la evaporizatorul interior a aparatelor de aer conditionat prin intermediul tevilor preizolate.
Arma -Chek S+
Este un sistem estetic de izolatie caserata cu aspect estetic superior.Are un invelis argintiu care confera un aspect o haina stralucitoare.Poseda o stabilitate sporita UV, o rezistenta mecanica buna si este autoadeziv.
Arma -Chek S+ este o solutie multistrat compusa din izolatie elastomerica Armaflex ai un invelis din fibra de sticla ,asigura pe termen lung un control fiabil asupra condensului
Arma -Chek D
Este sistemul de protectie pentru medii corozive.Este in acelasi timp o combinatie de material izolant flexibil performant si invelis extra protector pentru medii dificile.
Arma -Chek D este un sistem izolant cu un invelis din fibre de vata de sticla pentru protectie mecanica pe termen lung a izolatiei Armaflex.Poate fi instalat usor,rezistent la apa sarata si radiatii  UV.
Arma -Chek R ofera rezistenta si longevitate ,reducand riscul aparitiei coroziunii sub izolatie.Este un material elastomeric cu densitate mare care acopera substraturi de AF/Armaflex ,HT/Armaflex si care ofera o protectie impotriva razelor UV.Este concepul in special pentru utilizarea in industria grea si industria maritima.Ofera o protectie foarte buna impotriva difuziei vaporilor de apa.Prin invelisul sau nemetalic este exclus pericolul aparitiei coroziunii galvanice.Este rezistent la apa sarata ,la lovire,la UV,uleiuri,si agenti chimici.
Armaduct
Spuma elastomerica pentru izolatie termica si fonica..Este o solutie inteligenta pentru conducte metalice ale sistemelor de aer conditionat.Reducerile pierderile de caldura si previne difuzia vaporilor de apa ,rezistenta la erodare,flexibilitate ridicatapentru instalare usoara si rapida.Se foloseste in sistemele de aer conditionat.
Armaflex Accesorii

Ustensile potrivite pentru o instalatie corecta polivalente,profesionale si sigur potrivite.
1.Curatirea : substanta de curatat Armaflex este folosita pentru a curata suprafetele murdare si izolatia elastomerica Armaflex inaintea aplicarii adezivului sau a vopselei.             Se poate folosi si la curatarea si indepartarea adezivului de pe ustensile si pensule.
2.Taierea : Setul de cutite de diferite dimensiuni pentru taieturi necesare in cazul montarii izolatiilor Armaflex sau Tubolit.
Cutitul de despicat : un cutit cu un design special folosit la despicarea longitudinala a tuburilor din izolatie flexibila,fiind evitata taierea nedorita a suprafetei interioare.
3.Lipirea
Adezivul Armaflex 520 este un adeziv cu o formula speciala pentru lipirea uniforma si sigura a imbinarilor izolatiei flexibile Armaflex si pentru lipirea izolatiei cu un obiect curat.Usor de aplicat,vascozitate redusa si uscare rapida.
Gluemaster  prin intermediul adezivilor Armaflex si a unui dispozitiv compus din cutie metalica cu pensula incorporata intr-o doza cu pompa compacta produce o lipire rapida si eficienta cu o distributie adecvata a adezivilorpe suprafata ce urmeaza a fi lipita.
Recipientul pentru adeziv reduce la minim emisia de vapori toxici.
4.Finisarea si protectia
Benzile Armaflex sunt autoadezive ,se folosesc la repararea izolatiei avariate,pentru infasurarea in jurul tevilor,valvelor ,pentru acoperirea si asigurarea imbinarilor si capetelor.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu