marți, 30 august 2011

PRODUSERT fantastisk ARMAFLEX - CARMACELL


Carmacell konstruert skum

KAPITTEL IV

Arma -Chek S+
Det er en estetisk system isolasjon laminert med overlegen estetisk utseende. Den har en sølvfarget belegg som gir den en stralucitoare.r et plagg. Har økt UV stabilitet, god mekanisk motstand og er selvklebende. Arma-Chek S + er en løsning bestående av flerlags isolering Armaflex elastiske belegg av en glassfiber, sikrer pålitelig langvarig kontroll av kondens

Arma -Chek D
Er systemet for beskyttelse for korrosive miljøer. Det er både en kraftfull kombinasjon av fleksible isolerende materiale og ekstra beskyttende belegg for tøffe miljøer. Arma-Chek D er et isolert system med et belegg av glassull fiber for langsiktig mekanisk beskyttelse av Armaflex isolasjon. Den kan installeres lett, salt vannavstøtende og UV-stråling.

Arma-Chek R gir styrke og levetid, redusere risikoen for korrosjon under isolasjon. Det er en høy tetthet elastiske materialet dekker substrat av AF / Armaflex, HT / Armaflex og gir beskyttelse mot UV stråler. Designet spesielt for bruk i tungindustrien og maritim industri. Den gir god beskyttelse mot vanndamp diffusjon. Ved belegg eller ikke-forekomst av galvanisk korrosjon er mulig fare. Det er motstandsdyktig mot salt vann, støt, UV, oljer og kjemikalier.

Armaduct
Elastomere skum for varme-og lydisolering. Det er en smart løsning for metallrør fra air condition. Redusere varmetap og forhindrer vanndamp diffusjon, erosjon motstand, høy fleksibilitet for enkel installering og rask. Den brukes i air condition-anlegg.

Armaflex Tilbehør
Verktøy egnet for en korrekt installasjon allsidig, profesjonell og sikker passform.
1. Rengjøring : rengjøringsmidler Armaflex brukes til å rense skitne flater og Armaflex elastomer isolasjon før du påfører lim eller maling. Den kan brukes til å rengjøre og fjerne limet fra verktøy og pensler.

2. Cutting : Settet med kniver i ulike størrelser for kutt er nødvendig for å installere Armaflex isolasjon eller Tubolit. Splitting kniv: en kniv med en spesiell utforming som brukes i langsgående splitting av isolert fleksible rør, til den indre overflaten unngå å kutte uønskede.

3.Bonding
Armaflex 520 Adhesive er et lim spesielt utviklet for liming av skjøter ensartet og pålitelig isolasjon og liming Armaflex fleksibel isolasjon med noe friskt. Lett å påføre, lav viskositet og rask tørking. Gluemaster gjennom Armaflex lim og en enhet bestående av metallisk børste bygget inn i en kompakt pumpe dose gir rask og effektiv lodding med en tilstrekkelig fordeling av adezivilorpe overflaten som skal limes. Lim container for å minimere utslipp av giftige gasser.

4.Etterbehandling og beskyttelse
.Armaflex er er selvklebende tape brukes til å reparere skadet isolasjon å vikle rundt rør, ventiler og forsikring for å dekke leddene og ender.

ARMAFLEX - CARMACELL tilbyr produkter rør og duct isolasjon ventilasjon herlig!

                                                                                            Lykke til alle!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu