luni, 15 august 2011

VEILEDNING FOR BRUK ISOLASJON ARMAFLEX


 Hvordan arbeide med isolasjon typen ARMAFLEX
Bruk skarpe kniver, god kvalitet børster og rengjøringsmidler Armaflex lim frisk. Ovale rør under noen omstendigheter bli kuttet på flat. Påkrevd materialet vil bli brukt bare Armaflex ren overflate, ikke inneholder støv, skitt, olje eller vann noensinne. I unntakstilfeller der de er til stede vil de bli fjernet og flater vil bli rengjort med rengjøringsmidler Armaflex før jobb. I tillegg skal alle overflater som skal limes må være tørre før liming. Selen henter ikke, men aldri skyve limte skjøter. Det er aldri isolerte installasjoner og systemer er i orden. Isolerte planter er bare startes etter 36 timer med liming, fordi etter dette tidspunktet limet er fullstendig kurert. Det er ikke behov for ytterligere Armaflex tape. Armaflex Tape bør brukes som en enkelt feste til endene og langsgående skjøter. Om nødvendig bruk, bør det bare brukes på forbindelser som tidligere var forseglet med Armaflex lim og bare etter 36 timer med liming å tillate fullstendig fordamping av løsemiddelet limet. Mens han jobbet med lim ved hjelp av små esker, fordi limet ikke tykkere for raskt. Den ideelle temperaturen er mellom installasjon er 15 ÷ 20 ° C. Ikke bruk lim ved en temperatur lavere enn 0 ° C. Hvis limet er for kaldt, kan den varmes opp i en beholder med varmt vann. Ved temperaturer under 5 ° C, overflater som skal limes eller selvklebende film kan være dannet condens.In dette tilfellet kan materialer limes, men med problemer. Ved å bruke silkepapir kan fjerne dette ubehagelige effekten.
Beskyttelse mot korrosjon
Sjekk om danne binding med lim primer lag anvendes for å beskytte rørene mot rust.
Armaflex lim er kompatible med alle standard sikkerhetssystemer med to-komponents epoxy eller polyuretan inkludert Universal Nuverox Nuverox Rost-Stoppa og EG2 Epoxy-Glimmer.
Søknad
En rask og ren påføring er oppnådd ved bruk av Armaflex lim pumpe Gluemaster. For store områder og rask program kan bruke en slikkepott eller en maling valse. Armaflex limet påføres i et tynt og jevnt på begge sider skal limes. Den Armaflex isolasjon på overflaten av et rør, først Armaflex limet påføres og deretter den rene metalloverflaten. Det vil gi for limet å sette. Tiden det tar varierer med omgivelsesbetingelser. Riktig tørketid kan bestemmes som følger: Dersom spikeren ikke grep overflaten og er ikke klebrig overflate er sannsynligvis dannet stikkontakt. Limte flater har presset, ikke limt. Hvis du kjører programmet i friluft, blir alltid i motsatt aksjon limte skjøter Søn. Kompresjonen bonding ledd, sømløs, påfør vått lim metode som består av å kombinere tegning og påføring av limet Armaflex pensel i et tynt og jevnt på begge sider som er forbundet ved å trykke. Du trenger ikke en type „ puste” . Etter arbeid å rengjøre verktøy med Armaflex renere produkt. Ikke bland renseprodukter Armaflex med Armaflex lim tynn.
Søknad i miljøer med høy umditate
Høy luftfuktighet og temperatur forårsake raskere fordampning av løsemiddel fra Armaflex lim. Derfor limet overflaten kan danne et lag av fuktighet på grunn av absorpsjon av varme ved fordamping og kondensering å danne en film på limet. Kombinere et resultat av utilstrekkelig styrke lim som tilbyr. Av denne grunn for å kombinere funksjonaliteten til disse instruksjonene skal overholdes:                                                 Overflater som skal limes må være tørre og svært ren. Armaflex 520 lim søknad kreves på begge sider. Overflater som skal limes må være limt og presset, mens den ennå er våt.. På grunn av den reduserte herdetiden kan limet påføres etter kun i et begrenset område . Avhengig av fuktighet, temperatur, tykkelse og installasjon forhold, anbefalte lengden av røret 1 m referanse.  For å hindre mulige spenninger og åpne forbindelse med løsemiddel påføres umiddelbart etter lodding fast med Armaflex selvklebende tape diagonalt til leddene festet til hver ca 20 cm.                                                                                                                                          Wet bonding ender
For å unngå skade på gjenstand under isolasjon Cauca mulig utilstrekkelig forsegling, må bonding utføres i kulda søknaden videre objekt av isolasjonen.. Alle kaldt rør må tettes med Armaflex 520 selvklebende overflate Armaflex rør eller rør ark. Bonding limtykkelse vil være lik tykkelsen på isolasjonen.. Bonding endelige tube eller plate, trakk du fingeren ut av å bli sammen og komprimert med en liten børste påfør et tynt og jevnt lim på begge sider av skjøtene. Den limte skjøter, bruke en fast og jevnt trykk.

Rørisolasjon med lim rør
Røret renere støv, olje og vann med ren Armaflex substans. Påfør Armaflex produkt til en temperatur mellom +10 ° ÷ 35 ° C. Åpner armaflexisoleringen tube og kutte tynnplater pipe vil bli plassert på (ennå interlacing film beskytter selvklebende tape).Armaflex tube er justert slik som å være tilgjengelig ved å åpne lettet. Det vil være lokalisert enden av interlacing gule film av selvklebende tape .Vil Fjern den beskyttende gule på begge sider, trekke den av isolasjonen. Nå kommer nær kombinere kutte og stramme ved å bruke fast press for å sikre en permanent forsegling. Armaflex tube presser langs røret med en sirkulær bevegelse.  Definitivt ikke trekke isolasjon. Det vil forsegle alle skjøter med Armaflex lim. Å forsegle skjøter vil vanligvis ikke intinde.In tube kan settes inn ved å skyve over bend. Men hvis det er trange svingene rørdiameter begrense risikoen for at isolasjonen kurven på slutten av bend, redusere tykkelsen.                                                                                                        

Isolation ventilplaten dekker Armaflex
Av hensyn til stabilitet, kan ventilhuset bli kurert ved å dekke med et stykke av enkeltark metall eller plast. Isoler rør til ermet. Bestem rørets omkrets og høyde isolerte sirkulære klemme. Det markerer og kuttet en stripe. Bli med i begge ender, og er brukt rundt den runde flensen. Armaflex shell side skal vende oppover. Mål høyden på ytre siden av de to ringer, diameter og omkrets av halsringer. Det alltid måles ved hjelp av en stripe av Armaflex av platetykkelse som skal brukes til isolasjon. Det ligger stripe. Transfer høyde, omkrets og diameter på halsen plate og mark Armaflex nakke linjer for tre skjæring. For tilkobling av stenger og klemmer ventilen uten å kutte linjene markerer første kvartal av platen Armaflex. Påfør et tynt lag med lim på alle ledd Armaflex feste ventilen beskyttelse. La limet sett, er justert og trykk deretter fast. Ventilhuset må isoleres etter ferdigstillelse av isolerte rør.

Media for isolering ventiler og rør med Armaflex bord
Mål høyden og bredden på ermet casing aksen og danner en flens. Kutt disken til den ene siden, gjelder lim for å gjøre kontakten. Obligasjoner flens plasseres på nakken etter spindelen. Mål omkretsen av flensen med en stripe av Armaflex og overføre verdien målt på tallerkenen materialet. Marker omkrets i fire like store deler. Mål minimum og maksimum høyde stang bolig, inkludert flens tykkelse. Overfør plate høyder Armaflex. Bruke forskjellen mellom de to høyder for å nå, markerer det fem buer rundt kryss av linjer og buer er sammen med en kontinuerlig linje. Kutt profilen delen av styret. Den indre overflaten sanfreneaza høyeste punkt der platen hviler på ventilhuset. Påfør lim på langsgående felles, la limet settene, og deretter forsegle huset rundt stangen. Det er viktig å sikre bonding bonding patruderii nakken stammen.   Armaflex Tape vil bli brukt på stangen i nakken, gjennomtrengende å gi ekstra beskyttelse.  Isolation ventil med en boks-formet plate D Armaflex.   Det setter lengde, høyde og størrelse inn ovale stang. L = lengde + 2 x bredde isolasjon ventil, ventil + H = høyde x tykkelse på isolasjon, W = Ø (diameter) 10 cm. Mark og to paneler er laget endelige og en topp panel med målinger på tidligere stadium. Rengjør kuttet med en liten skarp kniv. Påfør lim langs kantene Armaflex som anvist. Bond linje må ha en bredde lik platetykkelsen Armaflex brukes. Lim den øverste kanten av gavler og topp panel kant. Fix den endelige paneler av topp panelet, gjør at kantene er justert. Bruk en stripe av Armaflex å bestemme omkretsen rundt et panel inkludert toppanelet ekstremiteter. Mark størrelse L, er omkringsittende kroppen panelet og kuttet til riktig størrelse. Påfør Armaflex lim på kantene og ekstremiteter av kroppen panel, som angitt. Rull kantene på kroppen panelet rundt organer til ekstremiteter inntil panelet ser ut som en boks. Fit rette kanter 90 ° som angitt. Pass på at kanten er justert og ren. Fortsett å fikse alle kantene på denne måten. Cut åpninger for rørtilkoblinger isolerte paneler på hver ende og en Final Cut for den øverste ventilspindelen tilkobling. Du må dele boksen i halvdeler og montert rundt ventilen. For å avslutte leddene gjelder Armaflex selvklebende feste, la oss gjøre leddene sammen og sikre omgivelser. Seal damp tilkoblinger og tilkoblinger til rør isoleres med Armaflex lim lineær. Stikker en i nakken stang penetrasjon er viktig.  Armaflex Tape kan brukes på stangen i nakken, gjennomtrengende å gi ekstra beskyttelse.                                    
Isolation albuene 45 °
Bestem omkretsen av røret. Det alltid måles ved hjelp av en stripe av Armaflex av platetykkelse som skal brukes til isolasjon. Det ligger stripe. Mål høyden på ytre B og indre albue høyde. Overføring til plate Armaflex omkrets og merket midtlinjen.                Transfer eksterne og interne plate høyde Armaflex. Ved hjelp av et kompass divisjon, måle og merke halve omkretsen av tre buer. Bli med buer med en kontinuerlig linje.                   Klipp langs linjen. Den reposisjonering av 180 °, øvre og nedre deler danner to sider av albuen. Armaflex lim er brukt på langsgående felles og deretter kombinere tilkoblingen. Isolasjon er fullført.
Isolasjon ventil og dyseplaten tilbøyelig Armaflex
Prosedyre brukes for å isolere en ventil eller en ventil filter bakker er lik bortsett fra at flensen kan være nødvendig. Isoler rør til ermet. Bestem rørets omkrets og høyde isolerte sirkulære klemme. Mark og klippe en stripe. Forente begge ender og anvende rundt den sirkulære flens (shell siden skal vende opp). Som et alternativ kan brukes også to plater av Armaflex. Mål diameteren på ermet og isolerte rør diameter med en kompass kalibrering. Overføre disse målingene på et stykke av Armaflex. Mark to konsentriske sirkler med kompass divisjon. Gjenta og kutt to ringer Armaflex. På dette punktet, er angitt direkte på filteret søknaden Armaflex strimler. Plassering av denne metoden kan konferere motstand distansere montering ekstra beskyttelse og redusere virkningen av kontrahering ved lave temperaturer. A1 oppnås ved å måle avstanden mellom filter og yttersiden av ringen nedenfor. H Avstanden måles avstanden mellom de ytre sidene av de to ringene Armaflex plassert i nærheten av ermene.
A1 oppnås ved å måle avstanden mellom filter og yttersiden av ringen nedenfor. Ikke strekk stripen. Overføre disse målingene om bord Armaflex og markere kutte linjer som trengs for ventilhuset. Det vil kutte isolasjonen styret og fest ventilhuset med Armaflex lim. Armaflex kuttet en ring indre diameter lik ytre diameter av den isolerte delen av kompensasjonen ventilen. Fest denne end ring isolerte delen, som anvist, ved hjelp av Armaflex lim. Bestem avstanden som er den korteste avstanden fra ringen armaflexisoleringen rundt ventilhuset. Bestem avstanden b som er den lengste avstanden fra armaflexisoleringen ring rundt ventilhuset. Kompensasjon ved hjelp omkretsen av ventilen delen, utarbeide en plate av Armaflex. Tegn midtlinjen. Tegn avstand og distanse delimitatoare b linje i midtlinjen. Bestem diameteren på isolerte ventilhuset.              Arc gjennom punktet „a” bør utformes med en fjerdedel i diameter. Bruk kompasset slik at du får et pass gjennom punkt ”  b ”, og buen fra punkt „  a „.Skjær den gjenværende delen av platen. Skråskjæres plate i delen som berører isolasjonen rundt ventilhuset. Bruk Armaflex lim på langs og la det " puste". Deretter limte bitene tett.                  
Isolering av et T-stykke i ett stykke plate typen Armaflex
Med en stripe av Armaflex av platetykkelse som skal brukes til isolasjon, måle omkretsen av de viktigste rør og isolerte rør industrien. Vil bestemme lengden av de viktigste rørledningen til å være isolert. Overføre disse målingene på et stykke av plakk markerer Armaflex og vertikale og horisontale median linjer. Den grenen pipe determinalungimea isoleres. Det markerer punktet i sentrum av begge sider på den vertikale midtlinjen. Det markerer den halve rørdiameter gren og fusjonere punkter med rette linjer. Den bruker halvparten av rørdiameter grenen og kuttet plate delen. Påfør lim i alle skjøter og selvfølgelig la tid til å lage plug and play apol forsegling rundt T.                                       Armaflex isolasjon plate pumper. Det vil kutte riktig størrelse Armaflex to plater, avhengig av kroppsstørrelse pumpe [x B]. Bestem U1 plate omkrets. Alltid måles ved hjelp av en stripe av platetykkelse Armaflex brukes til isolasjon. Ikke strekk stripen. Cut kreves for å isolere pumpen hoveddel [U1 x H1] et styre Armaflex. Armaflex plate blir brukt, spor det en seksjon med å dekke pumpemotoren. Begge platene er limt på pumpens hoveddel. Plasser isolasjonen dekselet over pumpehuset og påfør limet. La limet setter og deretter presser flatene tørke og trykk fast. I pumpen motor, er selvklebende tape brukes på pumpen Armaflex å få en bedre fiksering av isolasjonen kroppen pumpen. Sleeve bør isoleres med krage ermene.
Støtter for rør med Armaflex isolasjon
Rørisolasjon standard armbånd kan gjøres ved å bruke følgende prosedyre. Armaflex produktet er installert så nært som mulig til monteringsbraketten. Seal røret ekstremiteter hjelp av lim Armaflex pipe. På kalde rør er isolert med en varme feste kabelsko Armaflex eller obligasjon Armaflex tape. Bruk et stort stykke av røret kuttet Armaflex. Bor et lite hull å sette stangen holder armbånd og kutte med en skarp kniv langs den flate siden av røret. For stor diameter rør skal brukes Armaflex plate. Plasser støtten over overflaten beskyttelse, og skjær den markerer selve omkrets av beskyttelse. Fit og forsegle alle skjøter i damp rundt isolasjonen fast med Armaflex lim.
Rektangulære kanaler med Armaflex isolasjon bord
Surface dimensjoner er målt og kuttet til passende størrelser Armaflex plate. Legg til 5mm slik å matche komprimering materialet. Rengjør alle overflater med Armaflex rengjøringsmiddel for fjerning av fett, olje, skitt og kutte platene til riktig størrelse. Bruk og spre et tynt lag med lim på metalloverflaten og deretter bord Armaflex. Etter at limet gjorde Armaflex utløp plate er plassert i posisjon og presset godt å få en jevn pasta. Armaflex lim påføres på begge overflater, inkludert kanten og la Armaflex lim settene før du trykker godt på plass. Den går ned platen i posisjon langs kantene isolert.
a: + 5 mm seksjonsbredden
b: lengde kanal + 5 mm tykk isolasjon + 2 x tykkelse på isolasjon
c: kanalbredden + 5mm + 2 x tykkelse på isolasjon
Eaves må plasseres slik at det er en overlapping på 10 mm for komprimering. Ikke påfør lim på dette området eller overflate Armaflex plate kanal. Når trykket, er materialet komprimert og ikke strukket. Sticks langs leddene i endene.
Halskjeder rørisolasjon bruke Armaflex rør
For en kostnadseffektiv løsning i form av pris og kvalitet finish, kan Armaflex pipe brukes til å dekke over forbindelsen klemmer rørinstallasjoner. Armaflex tube brukes med uklippet tykkelse på slutten, de viktigste pipe, rør kutte i to halvdeler, med en skarp kniv. Mål de fire sidene av kroppen isolerte rør. Bruk en firkant eller en mal Armaflex er armaflexisoleringen kuttet i en vinkel på 45 °. Bestem lengden på montering og kutt i motsatt vinkel på 45 °. Fortsett å kutte de tre andre sidene av rammen rør montering. Armaflex lim brukes, søker med børste og et tynt lag jevnt fordelt på de tre settene med vinkler på 45 °. La limet settene, er vinkler festet sammen ved å legge press for å få en fast og jevn kvalitet ledd. Armaflex tube rammen er plassert rundt røret og påfør limet på den endelige vinkel kutt og stokk for å fullføre festerammen. Finish værende beskyttelse ramme montering.
Isolasjon containere og små tanker med Armaflex plater
Først rengjøre overflaten av beholderen med stoffet for å rense Armaflex. Bestem omkretsen av tanken. Det alltid måles ved hjelp av en stripe av Armaflex av platetykkelse som skal brukes til isolasjon. Det ligger stripe. Overføring omkretsen av parken og kutt størrelsen på Armaflex forespurt. Påfør et tynt lag med lim på bordet og deretter metalloverflaten Armaflex. Etter at limet gjorde Armaflex utløp plate er plassert i posisjon og presset godt å få en god lodding. Bestem lengden av kurven konveks overflate. Måles med en stripe av Armaflex av platetykkelse som skal brukes til isolasjon. Den brukes som diameter og lengde av kurven markerer en komplett plate på et stykke av Armaflex plate. Hvis disken er for stor til å passe på ett kort og stokk Armaflex første rekke styrer. Skjær rundt platen. Påfør et tynt lag med lim på baksiden plate og deretter metalloverflaten Armaflex. Etter at limet gjorde Armaflex utløp plate er plassert i posisjon på toppen av tanken og trykket godt fra sentrum, og unngå å skli materiale, for å få en kvalitet lim langs den øverste kanten av tanken. Etter at limet presses godt gjøres socket forbindelse langs kanter.
.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu