marți, 23 august 2011

RADIATOARE ECCORAD BASIC


Radiatorul din otel tip panou sunt  in conformitate cu norma europeana DIN EN 442,care sunt fabricate in conformitate cu sistemul de management al calitatii EN ISO 9001:2000,cu sistemul de management al mediului EN ISO 14001 si cu sistemul de management al sigurantei si sanatatii ocupationale OHSAS 18001.
Sunr radiatoare confectionate din otel de calitate superioara .Suprafata exterioara este finisata cu un strat de pulbere aplicat electrostatic.,dupa care este uscat in cuptor.Radiatoarele sunt degresate ,tratate cu fosfat de fier pasivizat.
Caracteristici termice :

Presiune maxima de lucru
10 bar
Presiune de proba
13 bar
Temperatura maxima a agentului termic
120ºC


Motajul radiatorului de otel tip panou                                                                              

ECCORAD BASIC

Nu se desface ambalajul radiatorului pana nu se termina lucrarile de finisaj ale peretelui si nu se preda de catre executantul structurist constructor frontul de lucru.
Radiatoarele se protejeaza impotriva liviturilor in timpul transportului.
Toate accesoriile precum dopul,aerisitorul,consolele,suruburi si dibluri sunt livrate cu radiatorul.
Pentru utilizarea eficienta a radiatorului ,acesta se monteaza de catre un instalator profesionist in conformitate cu schema si indicatiile mentionate in aceste instructiuni.
Daca se doreste pornirea acestui radiator se deschid robinetii de tur si retur.Asigurati-va ca sistemul de incalzire este pornit.
Se face verificarea daca radiatorul se incalzeste .Daca radiatorul nu se incalzeste ,se elimina aerul din el prin dezaerisire cu ajutorul dezaerisitorului manual pan ace incepe apa sa curga.
Pentru evitarea coroziunii ,nu se goleste radiatorul de apa.Pentru a pastra apa in radiator ,se inchid robinetii de tur si retur la oprirea sistemului de incalzire
Nu se acopera niciodata partea superioara a radiatorului.Acoperirea grilei superioare duce la impiedicarea circulatiei aerului si reducerea randamentului radiatorului.
Nu se vor depozita niciodata in locuri unde temperature interioara este sub 0ºC deoarece ingheata.                                                                                                                                                     Nu se va folosi in radiator apa termala,excesiv de acida ,cu effect coroziv ridicat sau chimicale. In cazul in care se doreste testarea radiatorului cu apa inainte de instalare ,se foloseste valva de control a presiunii.
Se va scoate cheia de aerisire din radiator atunci cand nu se foloseste.
Acest tip de radiatoare sunt furnizate in Romania de firma ROMSTAL .

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu