duminică, 7 august 2011

INSTALLERE En brann inne i munningen av brann


Hydranten er utstyrt med brann-og bygningsmyndigheter avdelinger av brannsikkerhet scenarier plass, for å sikre bygningene er som følger: Stengt Kategori eksepsjonell tribute meget spesiell betydning (A og B) Frame Ved lov, uavhengig av antall etasjer plass.
-. offentlige bygninger og administrative område på minst 600 m2si 4 etasjer.
-høye og svært høye bygninger, er rommene bygget i trange områder, og uavhengig av antall etasjer.
- produksjon eller lagring av A, B eller C brannfare sone minst 6m2 og bygget massevis av innskudd på mer enn 4m.
- Parkering eller garasje for mer enn 20 biler og bakken stengt over 2 etasjer.
- Ikke til bakken terminal, som en intern, der intervensjonen av den eksterne terminaler, rørlengder opp til 40m.
-. Ifølge brannen, byggets verdi, kan investorene ha et stabilt lag, i andre tilfeller.
Antall brannhydranter i innlandet, tar hensyn til antall dyser må være å nå hver punktet i bygning og radius av drivstoffet hydrant linjen for CIN. Utvalg av hver terminal på grunnlag av drivstoffet som kreves for å nå hvert punkt av bygningen og lengden på tilgang korridorer:
- to jetfly i rommet eller gruppe av rom, forbundet med myke mål hvis de ikke faller inn under kategori A, B eller C, og brannen er anslått til mer enn 1000 m3 av sivile klasse   H> 45 m av kommersielle og industrielle lagerbygninger i butikkene og utstillingshaller (rom, scene, innskudd), som STAS1478 for hele operasjonen er samtidig bygging av to eller flere dyser.
- Jets må innhentes fra terminalene på samme gulvet i branncelle.
- Terminaler kan monteres på innsiden og begravet, markerer en rekord 297 / 1
STAS natten eller på steder hvor kunstig lys ikke fungerer i terminaler vil være merket med belysning. Stengt bygninger, massevis av innskudd på mer enn 4 m, innvendig garasje til terminaler for å verne områder som ikke faller innenfor dysene på veggen eller kolonnen, og ble begravet i bakken skal plasseres i spesielle bokser. Hydrant kan ikke passere gjennom hullene i veggene i brannen, som separate deler av en avkjørsel eller delimeteaza dette. Hvis du har installert nisjer, forblir brannmotstanden av veggen uendret. Vann-blenderåpningen på det verste. Vann rørsystemer inklusive brannhydranter. Interne nettverk av vann i mer enn åtte butikker på bakken ringen er utstyrt med to tilkoblinger til det eksterne nettverket. Interne nettverk av butikker, en 60 minutters spilletid, leveres med beslag, som ligger utenfor bygningen vannforsyningen brannbiler flytting. Anlegget forutsatt at et utbrudd av brann kan handle umiddelbart. Pumper og ventiler har mulighet til å begynne å kjøre elektrisk fjernkontroll. De gir mat til minst to kolonner er svært store sivile strukturer, 45m, alle designet for å gi vann til brann flow 15L / s for bygninger, 50 000 m3, og 20 l / s, og bygge et større volum på 50.000 m3 . Rørene er montert på ringen og er utstyrt med en ventil slik at risikoen for nedgradering av mer enn 5 pinner på gulvet. Gates og kolonner gi 5 på 5 etasjer. Ventiler skal vedlegges den endelige posisjon. . Rørledningen vil være den viktigste fordelingen rørene Dn100mm ventil B er stengt ventilen, og to faste kontakter på ytterveggen av bygningen, glasset boder, indikert tegn en maksimal høyde på 1,4 m l’trotoar måten å mate anlegget direkte til brannpumpene telefoner. Planter utstyrt med brannhydranter i områder med fare for frost vil bli utstyrt med avløpsventil, nær blokken ventil (solenoid). Bestem antall dyser i tjeneste samtidig, og lengden av den kompakte jet, barrierene til bolig og plassering av brannbeskyttelse funksjonene i bygningen.




.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu