miercuri, 3 august 2011

Sanitæranlegg polyetylen med høy tetthet HDPE

Eksisterende standarder spesifiserer applikasjoner for polyetylen rør:
-         utslipp av avløpsvann ved lave temperaturer og høy maksimal 95 ° C.                                           
-         storm drenering inne i bygninger
      -     avtrekk for avløpsanlegg
UNI Norm (EN 1519) angir også at:
Rør merket B er designet for bruk innenfor eller utenfor deres gave gjennom en vegg.
Rør merket med BD er brukt som merket D og begravet, men inne i bygninger.Avløpsvann utflod anlegg møte begrepet enhet eksos og ventilasjon av disse anleggene.Varmt vann anlegg er designet for å imøtekomme ekspansjonen av hver forgrening fenomen. Piping varmt og kaldt vann fasiliteter vil være sikret med klemmer.
Kloakk deponering må skje av tyngdekraften og vil ikke okkupere hele delen av røret eller tilkoblingen ikke å skape press eller depresjon i absolutt verdi som er større enn 2,5 mbar som tilsvarer omtrent halvparten normal høyde siphons vann. Evakuering grenen består av deler av installasjonen av eksos går horisontalt, med hver forbindelse mellom rør og søyler sanitære avløp. Tryck Eller Skapa hydrostatiskt masker og utsläpp förändringar kolumner.. Kolonner er en del av anlegget med en vertikal utvikling av konsekvenser som samler avløpsvann og transporterer dem til eksos manifolder.
Hvis du endrer banen utslipp kolonne i en vinkel større enn 45 ° fra den vertikale aksen, bør tilbøyelig segmenter regnes som horisontal samlere. Eksos rør for kloakk og regn er en del av den pågående installasjon som er satt inn horisontalt på søyler som samler avløpsvann. Ventilert eksosanlegg for å unngå press svingninger inne i røret, noe som ville forverre vannavløpet riktig. Forverrede tilstander forårsaket av dette utslippet er også siphons ved foten av kolonnen. Økende press for medisinsk utstyr kastes mellom væsken rate og foten kolonne er større enn den kolonnen uten brus. I konklusjonen siphons vil bli installert ved foten av kolonnen. Gi nødvendig nettverkstilkoblinger til vannrett med to 45 ° bend hver. Endrer retning nær renhold komponenter, slik inngripen å rengjøre kurvene. Et annet fenomen som oppstår når horisontal evakuering konsekvenser av medisinsk utstyr, når lengden er for stor, selv-siphoning.  Hvis vannet som fyller evakuert delen bøyer ville føre til en depresjon i vakuum, og vann fra vannlåser. Dette unngås ved ventilasjon. Et avtrekk ventilasjon uten medfølgende støy er identifisert på grunn av sanitært avløpsvann. Med riktig ventilasjon installasjon laget av sanitært avløpsvann skjer lydløst. Slutt kolonner av taket vil bli dekket av snø. Primær ventilasjon har dobbel funksjon av å opprettholde balanse i eksosanlegget press og tillater effektiv ventilasjon for å hindre fremveksten av sopp og mugg. Alle kolonnene vil eksos nødvendig kommunikasjon med utsiden.
En eksos installasjonen må utføres slik at:
* alle deler av anlegget vedlikehold lett
* stand til å fullføre installasjonen med andre sanitære
Av rette horisontale segmenter er installert perfekt justert comductelor fra sin akse parallelt med veggene, helling av prosjektet.Kurver i rett vinkel bør aldri brukes til å rute rørledningen ruten som kopling mellom horisontale bare hennes chic vertikale horisontale rør. Forgrening kolonner bør gjøres fortrinnsvis med tilknytning til en vinkel mindre enn 90 °.

I endre eksos delen horisontale grener eksentriske reduksjonsgir bør brukes slik holdes justert toppen av røret koble generatoren. Endringer i retning for horisontale og vertikale segmenter bør begrenses til det som er viktig og må utføres med stor radius svinger for å unngå å minske betydningen av hastighet. Terminaler kolonner som står vertikalt i taket utvendig må være minst 0,3 m, eller dersom de er tilgjengelige for folk 2m ovennevnte taket plan. Avstanden mellom terminalene skal være mindre enn 3m fra alle vinduer og overstige 0,6 m øvre kant av vinduet.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu