sâmbătă, 6 august 2011

A tartály Egészségügyi


A veszély a víz
A víz vált ritkaság, hogy kell keresni és védeni. Ez a természet ajándéka, egyre nehezebb megszerezni.
A tárolt víz nedves környezetben nőnek, természetes, baktériumok, mikrobák, algák, gombák, penész, hogy miután elérte az emberi test okozhatnak különböző betegségek, mint a hepatitis A, Giardiasis, tífusz, stb.
Szennyeződés ezek a mikroorganizmusok egyaránt közvetlen fogyasztásra a víz, és ezen keresztül az érintkezést az élelmiszer vagy víz (kézmosás, zuhanyozás, mosogatás, mosás gyümölcs, spalatullegumelor, stb.

Valsept ezüst technológia eszközeit
Valsept technológia alapja az ezüst ionokat, amelyek gátolják a mikroorganizmusok a vízben, vagy nedves környezetben, mint a tankok vagy a légkondicionáló. Tiszta aqua tartály technológiáját használja, hogy megakadályozza betegségek Valsept okozta mikroorganizmusok és megőrizni az emberi egészségre. Valsept technológiát fejlesztett ki Ipari Valrom, aki létrehozta ezt az egyedülálló tartályt az ivóvíz vissza az egészség megőrzésére és az egészség az egész családnak.

A hatásmechanizmus
Baktericid hatásmechanizmusa:
Ag + aktív réteg érintkezik a tárolt
Ag + ionok diffúz lassan a környezetben a merítés
Baktériumok szaporodását gátolja

Biztonság
A nedvesség jelenlétében, fokozatosan kiadások ezüstionok Aquapura. A koncentráció mértéke növekszik, és létrehozza az egyensúly olyan szinten 30 parts per million (ppm) az ezüst-ion képes megkötni erősen microarganismelor sejteket, gátolja a fejlődést. Ahogy eszik, mások megjelent ezüst ionokat, az egyensúlyi koncentráció érhető el 48 órán belül, attól függően, hogy a víz mennyisége. A technológia teljesen biztonságos, és a koncentráció rendkívül alacsony.  Használja ezüst, fém fordul elő, hogy a természetben, és egy életképes alternatívája a kémiai szintézis. Mivel a pénz nem antibiotikum, annak valószínűsége, hogy a mikroorganizmusok rezisztenssé alacsony. A technológia aktív élettartama alatt a tartály AquaPur.Studiile laboratóriumban a német Hygiene Institut des Ruhrgebiets Cantacuzino Intézet Romániában és igazolja 100%-os csökkentése a kórokozó baktériumok extrém. (Staphylococcus aureus, Almonela, Legionella pneumophila és Coli)                                                                                                             

Ez a tartály gátolja a baktériumok szaporodását és hosszú távú fenntartása ivóvíz

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu