luni, 8 august 2011

TELEPÍTÉS A száj a tűzoltó Fire Inside


Felszerelt tűzcsap a tűz és constructiilor. Rekesz  teret szerint forgatókönyvek a tűzbiztonság, biztosítja az épület a következők: zárt kategóriában kivételes jelentőséggel bír, és speciális ( A és B) frame a törvény szerint, függetlenül attól, terület és emeletek száma.
- középületek és az adminisztratív terület legalább 600 m2si épült 4 emeleten.
- épületek magas és nagyon magas, a szobák beépített és túlzsúfolt területek számától függetlenül a padló.
- előállítása vagy tárolása A, B vagy C zóna tűz veszély legalább 6m2 és betétek épített halom több mint 4m.
- Parkolás vagy mélygarázs több mint 20 autó és a talaj zárt több mint 2 emeleten.
 - Nem nyújtanak terminál földön, mint belső, amelynek során a beavatkozás a külső terminálok csőhossz akár 40m.
 -. Szerint a tűz, az épület értéke, a befektetők lehet, stabil csapat, más esetekben.
Számú tűzcsap a belső határozza meg, figyelembe véve a több fúvókák kell, hogy elérje minden pontján az épület és a sugara üzemanyag-vezeték a CIN tűzcsap. Tartomány minden egyes terminál alapján kell az üzemanyag eléréséhez szükséges minden egyes pontja az épület és a hossza a hozzáférés folyosók:
-two fúvókák a szobában vagy csoport szoba, összekötve puha célok, ha azok nem esnek a kategória, B vagy C, és a tűz a becslések szerint több mint 1000 m3 a polgári osztályok H > 45 m kereskedelmi és ipari raktárak a boltokban, illetve a kiállítótermekben (szoba, színpad, betétek), melyek STAS1478 nyújtott, az egész művelet egyidejű építése két vagy több fúvóka. Jets kell beszerezni terminálok ugyanazon az emeleten a tűz rekeszben.
- Terminálok lehet szerelni belül és eltemették, nyilván jelölés a 297 / 1.                     STAS éjszaka, vagy olyan helyeken, ahol a mesterséges fény nem működik a terminálok lesznek jelölve a világítás. Zárt épületek halom betétek több mint 4 m, belső garázs teszi terminálok védelme érdekében olyan területeken, amelyek nem tartoznak a fúvókák a falra vagy oszlopra, eltemetve a földben kell elhelyezni dobozokban különleges. Tűzcsap rések nem áthatolni a falakon a tűz, amelyek külön az alkatrészeket egy kilépési vagy delimeteaza ezt. Ha van szerelve a fülkékben, a tűzállósági a fal továbbra is változatlan marad. Háztartási víz rekesz méretű a legrosszabbra. Csővezetékrendszerek víz tűzcsapok tűz benne. Belső hálózatok, amelyek a víz több mint nyolc üzletek a földön gyűrű van ellátva, két kapcsolat a külső hálózat. Belső hálózat üzletek, a működési idő 60 perc, jön a szerelvények, kívül elhelyezkedő épületek vízellátó tűzoltóautók mozog. A növény feltéve, hogy működhet azonnal kitörése tüzet. Szivattyúk és szelepek lehetősége van a vezetés megkezdése elektromos távirányító. Ők biztosítják legalább két oszlop az élelmiszerek igen nagy polgári struktúrák 45m, minden célja, hogy a víz áramlása a tűz 15l / s épületekre vonatkozó, 50 000 m3 mennyiségben, és 20 l / s épületek egy nagyobb térfogatú 50.000 m3. A csövek vannak szerelve a gyűrűt, és el van látva szeleppel úgy, hogy a veszély downgrade több mint 5 csapok a földön.Szelepek és oszlopok biztosítják az 5 5 emeleten. Szelepek csatolni kell a záró helyzetbe. A csővezeték főelosztó csöveket kell Dn100mm szelep B zárva a szelep és két fix kapcsolat található a külső falat az épület, a fülkékben az üveg, jelzett a jelek maximális magassága 1,4 m  l’trotoar így lehet táplálni a növény közvetlenül a tűzoltó szivattyúk telefonok. Növények felszerelt tűzcsap területeken elhelyezett fagyveszély lesz felszerelve leeresztő szelep található, közel a blokk szelep (szolenoid). Határozza meg a fúvókák száma szolgálatban egyszerre, és a hossza a kompakt jet szerint a korlátok helyre ház és tűzvédelmi jellemzői az épületben.
.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu