joi, 4 august 2011

Sanitär högdensitetspolyetylen HDPE


Den befintliga standarder anger applikationer för polyeten rör:
-  utsläpp av avloppsvatten vid låga temperaturer och höga maximala 95 ° C       
-  stormen dränering inomhus                              
      -   avgassystem för avloppsvatten 

UNI (EN 1519) visar också att:
Rör märkt B är avsedd för användning inom eller utanför deras gåva genom en vägg
Avløpsvann utflod anlegg møte begrepet enhet eksos og ventilasjon av disse anleggene. Rör taggade med BD används som märkt D och begraven, men inne i byggnader.           
Varmvatten system är konstruerade för att utbyggnaden av varje förgrening fenomen.
Rör varmt och kallt vatten anläggningar kommer att säkras med klämmor.
Avloppshantering måste ske av gravitationen och kommer inte att ockupera hela delen av röret eller anslutningen inte skapa tryck eller depression i absoluta tal är större än 2,5 mbar vilket motsvarar ungefär hälften av normal höjd suger vatten.
Evakuering gren består av delar av anläggningen av avgaser löper horisontellt, med varje anslutning mellan rören och kolumner sanitära avlopp. Tryck Eller SKAPA-hydrostatiskt masker och övergångar Utsläpp kolumn.
Kolumnerna är en del av anläggningen med en vertikal utveckling av de konsekvenser som samlar avloppsvatten och transporterar dem till avgasgrenrör. Om du ändra sökvägen för utsläpp kolumn i en vinkel större än 45 ° från den vertikala axeln, är de benägna segment betraktas som horisontella samlare. Avgasrör för avloppsvatten och regn är en del av den pågående installationen som finns installerad horisontellt på barerna som samlar avloppsvatten. Ventilerade avgassystem för att förhindra tryckvariationer i pipeline, vilket skulle förvärra vattnet rinna av ordentligt. Försämrade villkor på grund av detta utsläpp är också suger vid foten av kolumnen. Ökat tryck för medicintekniska kastas mellan vätskan takt och basen kolumnen är större än den kolumn utan soda. Avslutningsvis suger kommer att installeras vid foten av kolumnen. Tillhandahålla nödvändiga nätverksanslutningar till horisontellt med två 45 ° böjar i varje. Ändrar riktning i närheten av rengöring komponenter, sådant ingripande för att rengöra korgarna.
Ett annat fenomen som uppstår när den horisontella evakuering konsekvenserna av medicintekniska produkter, när längden är för stor, själv-hävert. Om vattnet som fyller de evakuerade avsnittet böjer skulle orsaka en depression i vakuum, och fällor vatten. Detta undviks genom ventilation. Med frånluftsventilation utan medföljande buller identifieras på grund av sanitära avloppsvatten. Med rätt ventilation installation gjord av spillvatten från hushåll är tyst. Den sista kolumnerna av taket kommer att täckas av snö. Primär ventilation har dubbel funktion att upprätthålla balansen i avgassystemet trycket och tillåter effektiv ventilation för att förhindra tillväxt av svamp och mögel. Alla kolumner ska uttömma den nödvändiga kommunikationen med omvärlden.
Ett avgassystem installationen måste utföras så att:
* alla delar av underhåll av anläggningen enkelt
* kunna slutföra installationen med andra sanitära
* kunna slutföra installationen med andra sanitära
Kurvor i rät vinkel skall aldrig användas för att dirigera rörledningssträckningen att kopplingen mellan horisontella bara hennes chica vertikala horisontella rör. Förgrening kolumner ska helst anslutas till en vinkel mindre än 90 °. I byta avgassystem avsnittet bör horisontella grenar excentriska reduceringar hållas justeras så toppen av röret ansluter generatorn. Förändringar i riktning mot horisontella och vertikala segment bör begränsas till vad som är viktigt och måste utföras med stor radie böjar för att undvika att minska betydelsen av hastigheten. Terminaler kolumner som står vertikalt i taket exteriör måste vara minst 0,3 m, eller om de är tillgängliga för människor 2m över taknivå. Avståndet mellan terminalerna bör vara mindre än 3 m från alla fönster och högst 0,6 m övre kanten av fönstret.






Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu