vineri, 5 august 2011

VICTRIX ZEUS SUPERIOR kw


Aceste centrale termice sunt ecologice  cu condensare si boiler incorporat. Poseda  o linie moderna si eleganta cu o imbinare de desen,tehnologie si functionalitate inspirata. de top.Display-ul  este cu cristale lichide retroiluminat ,permanent vizibil,permite vizualizarea tuturor informatiilor de baza privind functionarea si temperaturile setate pentru incalzire si apa calda menajera,temperatura  reala a circuitului de incalzire,puterea instantanee furnizata,modul de functionare sau posibile coduri de defect.Are un panou de comanda elegant care permite setarea tuturor parametrilor de functionare intr-un mod simplu si intuitiv.Poseda o electronica avansata  care-i permite setarea temperaturile  dorite sau a  modului de functionare vara - iarna se rezuma la apasarea unui buton si rotirea selectoarelor rotative laterale ,deci o exploatare facila.Aceasta tehnologie avansata garanteaza importante avantaje :
Economie : centrale cu condensare care realizeaza consumuri reduse de gaze de pana la 30% anual care se traduc prin economie de bani.
Eficienta superioara : centralele cu condensare au o eficienta mai mare in comparatie cu modelele standard corespondente.
Emisii poluante reduse  :  sistem special de combustie care are ca rezultat emisii reduse de monoxid de carbon CO si oxizi de azot NOx.Conform clasificarii normativului european UNI  EN 297 centrale cu condensare se incadreaza in clasa 5,cea mai ecologica.
Aceasta centrala poseda un boiler din otel inox cu o rezerva greu epuizabila de apa calda disponibila oricand la temperatura dorita,care permite centralei sa asigure simultan exigentele mai multor consumatori,cum ar fi cazul folosirii in acelasi timp a dusului si a mai multor robineti.In cazul unei solicitari prelungite a apei calde,cum este cazul umplerii unei cazi iar centrala asigura fara probleme refacerea continua a temperaturii apei din boiler,garantand un confort maxim.Nivelul de confort sanitar este reglementat de norma europeana  EN 13203 -1,care atribuie o clasificare maxima de 3 stele. Dintre parametrii  cei mai semnificativi sunt timpul de asteptare a furnizarii apei calde  si timpul de stabilizare a acestei temperaturi. Centralele VICTRIX ZEUS SUPERIOR  kw pot fi conectate optional cu o gama de accesorii Immergas pentru termoreglare climatica,prin care Super Comanda la Distanta Amico si sonda externa ,care asigura confortul ambiental si garanteaza diminuarea consumului.Super Comanda la Distanta Amico permite programarea temperaturii ambientale dorite pe doua niveluri ,confort si redus,si poate asigura si functia de programator al functionarii zilnice in regim sanitar.Gama are o eficienta energetica de 4 stele.

CARACTERISTICILE GAMEI
Putere de incalzire modulanta  4.7÷32 kw
Modul condensare din otel inox
Display cu cristale lichide retroiluminat
Pompa de circulantie modulanta
Emisii poluante reduse
By-pass reglabil circuit incalzire
Boiler din otel inox de 54litri
Placa electronica cu microprocesor
Clasificare confort 3 stele
Aprindere si modulare electronica
Kit recirculare
Cronotermostat  digital saptamanal
Vas expansiune suplimentar
Super Comanda la Distanta Amico
Sonda externa
Kit recirculare cu pompa

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu