sâmbătă, 23 iulie 2011

Primo kerámia sugárzó és több mint Schwank Fűtés az ipari csarnokok, vagy kerámia sugárzó, csöves fűtőtestek


Fűtés az ipari csarnokok, vagy kerámia sugárzó, csöves fűtőtestek


A készülék a kerámia felület látható sugárzásra és keverőkamra háromszög alakú terület a sugárzás, ami láthatatlan.
Gyújtás és vezérlő egység (Honeywell típusú), amely áll egy elektronikus doboz tranzisztoros blokk mágnesszelep szabályozó egy-két lépést lépése teljesítmény (60% és 100%), szikragyújtású és a láng ellenőrzés ionizációs szonda .
Sugárzó infravörös gáz felszerelt reflektorok, hogy irányítsák a sugárzás irányába a reflektor segítségével speciális dorita.Constructia átalakulás hőveszteség a sugárzó hő, infravörös hő, hogy a szerzett további töltse fény sugárzási hatásfok.
Teljes elszigeteltség sugárzó infravörös sugárzó alkalmazásával kitörése vezethet üzemanyag-megtakarítás 20%-os hőveszteség fordul elő, hogy az égési folyamat során hatékonyan kihasználva több mint Schwank.
Egy perc múlva a rendszer már párosul, infra sugárzó gáz eléri teljes kapacitását, és érezhető sugárzó hő sugárzó imediat.In közben figyeli egy vezérlőegység és a lángionizációs gáz visszavonása esetén, vagy vér, elektromágneses szelep automatikusan bezárja a gázellátás.
Mivel az égési folyamat gyors NOx-kibocsátás csökken (kb. 10 ppm), hogy ezeket a melegítők is zöld.
Sugárzó kerámia szerkezeti szerelés helyzettől függ a tér rendszerek és az út az épület utilizata.Radiantul lehet függőlegesen, ferde mennyezetre vagy falra.
Infravörös sugárzó Gázpalack hő nagy terek a rossz hőszigetelés, még nyitott terek, mint például stadionok, téli, vagy csak bizonyos területeken.
Ha a forgalomba nem kívánatos, mert aerdin nagy mennyiségű por, sikeresen használni ezeket radiante.Caldura szükséges érhető el anélkül, légáramlatok nélküli energia diszperziós át a falakon és a mennyezeten.
Mivel a levegő nem melegszik, a termikus tehetetlenség mica.Caldura az adó a sugárzást használják a maximális hő nélkül köztes hőcserélő veszteségeket.
A füstgáz elvezetése közvetlenül vagy közvetve a szívócsőbe gáz keveredik a környezeti levegő, amely alatt kibocsátott sugárzó segítségével rajongók a falra vagy a tetőre.
Alacsony beépítési magasság 4m, így biztosítva a minimális távolságot minden éghető anyagok, és a maximális távolságot 40m.Este tilos csatlakoztatni a távolság 2m a gyúlékony anyagok.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu