luni, 4 iulie 2011

SISTEMUL aquaClean


PRIMA PARTE

Sistemul  aquaClean este un sistem de epurare si pre-epurare pentru ape uzate ,reprezentand o solutie ingenioasa in situatia inexistentei unei conectari la sistemul centralizat de canalizare.
Acest sistem asigura respectarea normelor calitative,referitoare la deversarea apelor menajere apelor menajere in mediul natural si implicit diminuarea riscurilor asupra mediului.Studiile de eficienta,efectuate asupra sistemului sistemului  aquaClean au demonstrat ca acest sistem asigura o calitate a efluentului care permite evacuarea acestuia in soluri permeabile si emisari naturali,in conditii de utilizare rationala si eficienta.
AquaClean utilizeaza doua sisteme de epurare :
  • Aeroba               -aerare continua
  • Mixta anaeroba - proces secvential
Separatorul de grasimi aquaClean
Sunt o solutie economica pentru epurarea apelor,inainte de evacuarea in sistemele de canalizare si/sau statii de epurare.Prin separarea uleiurilor si grasimilor din   apa uzata,raspunde celor mai exigente cerinte de mediu.

AquaClean -separatoare de hidrocarburi
Separatoarele de produse petroliere au ca domeniu de utilizare statiile de distributie a carburantilor ,service-uri auto,spalatorii auto,garaje ,rafinarii,puncte de descarcare - incarcare produse petroliere unde se scurg ape infestate cu produse petroliere.
Separatoarele de hidrocarburi,prefabricate,realizate din polietilena,pentru solutii ingropate,cu debite cuprinse intre 3÷15 l/sec,avand colectoare de aluviuni incorporate.

-separator cu filtru coalescent
-concentratia de hidrocarburi la iesire maxim 5mg/l ( efluentul tratat respecta normele NTPA 001.
-norma de dimensionare,performante ,teste SR EN 858- 1/2002.

aquaClean CAP 4
CAP : continuous aeration process

Statie de epurare ape uzate menajere ,1÷4 locuitori
Este o statie de mici dimensiuni pentru epurarea apelor uzate menajere ,destinata utilizari in locuinte ce nu sunt conectate la un sistem centralizat de canalizare.Acest system asigura epurarea apelor uzate menajere provenite de la un numar maxim de 4 persoane,inregistrand un consum mediu total de apa de 600 l/zi.
Caracteristicile apelor  epurate corespund cerintelor NTPA 011 2002 aprobate prin HG 188/2002.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu