sâmbătă, 9 iulie 2011

Szennyvíz szennyvíz-kibocsátási jelenlétében veszély


Olyan helyzetek is felmerülhetnek, hogy tudtuk előre kedvezményezett részesedés Csatornázási hálózati berendezések építése kérni az építész fázis poiect az alagsorban szaniter.
És bár vannak problémák, amelyek megjelennek leküzdhetetlen probléma létrehozása nagy bányászati
Építész által megkövetelt téma tervező egészségügyi ellátás vízvezeték-szerelő ezeket a meleg és hideg víz.
Automatikusan megjelenik szennyvízelvezetés problémája.
Ha a maximális víz Csatornázási magasabb, mint a pontok szivárgás belső telepítés, akkor van reális veszélye, hogy a hálózaton kívülről refularii szennyvíz keresztül az egészségügyi vízelvezetést és épület interioprul.
Szennyvíz szennyvíz áradásának veszélye kívüli vízelvezető, egészségügyi az épületben, hogy előfordulhat, ha az épület közvetlenül csatlakozik a külső (tehát nem a külső otthon).
Így nem lehetséges a szabad áramló szennyvíz kibocsátás
Hogyan kell kezelni az ilyen helyzeteket komoly határozza meg egy sor konstruktív és funkcionális tényezők a következők:


- maximális érték, amelyet a víz emelkedik a szennyvízhálózat
 - hatásokra lehet a víz az ő építve higiéniai feltételek
 - hatásokra lehet vizet stabilitását az épület.

Megoldások
1. A szaniter helyen köztes között a pincében és a földszinten megosztani az ajak, hogy a fölényét egészségügyi padlóösszefolyó fedelet, magasabb lesz, mint a legnagyobb, amely emelje vizet a csatornahálózat hozataláért nyomás alatt hogy még a föld felett.
Ebben az esetben a javára adja fel az alagsor a pincében.
 Abban az esetben, ha a helyet nem lehet eltekinteni az egészségügyi föld alatti, amely gátolhatja a víz Csatornázási, különféle megoldásokat, attól függően, hogy a következmények, amelyek bármilyen árvíz.

2.  A tárgyak alatt a föld a szint külön csatornacső, alatt található pince padló, amelyek biztosítani ahhoz, hogy eltelt a víz eszközök egy irányba csak, így a növényi a növény belsejében kívül                                       
. Ez megakadályozza, hogy a folyosón a víz fordított, hogy megakadályozza a mentesítést a szennyvíz külső és elkerülve az épület az árvíz.
Ez a védelmi rendszer az árvíz ellen az épület olyan eszköz, amely bemutatja a hátránya a működés kevésbé biztonságos, mert a letéti szennyeződések részben átkelőhelyeken a víz-és hátránya van szükség állandó felügyeletre és azonnali kezelését rögzítő eszközök.
Ez az eszköz egy terminál megtartása fedél átmérőjű, 50 ÷ 200 mm-es, felszerelt szelep lezárja a szekció áthaladó saját súlyát, és lehetővé teszi a víz áramlását csak egy irányban a szennyvízhálózat. Ha a külső cső csatorna a nyomást, a vízszint az otthoni növekszik, és a nyomás szerelt fedél képező vízoszlop nyomása meghaladja a vízoszlop a csatorna i

Figyelem!
Ha a fedél zárva van a szennyvíz származó egészségügyi csatornába nem lehet és ezért nem lehet során zárt szelep fenn kell tartani, hogy elkerülhető legyen kitöltve a csövek, szennyvíz stagnálás, a lerakódásokat, és még néhány ideges egészségügyi.
Terminal fül működése bizonytalan, mert a tömítést fokozatosan lerakódott szennyeződéseket, míg a szennyvíz, amelyek már nem képesek elérni a hermetikus lezárását.

3. Farfekvéses a flip, és csúsztassuk
 Ez egy újabb eszköz refularii, amely magasabb fokú biztonsági szelep működését, mint a terminál.
Farfekvéses kagyló és fel van szerelve egy tolózár, ami működik ugyanezen elv a hajtással kapu terminál és egy öntöttvas, amely kezeli a rúd.
Fiók olyan intézkedés, a biztonság kezelése, ha ez biztosítja a potenciális kibocsátás miatt nagy esőzések, vagy eltömődött csatornába.
És ez a megoldás nem teljesen kielégítő, mert szennyeződés a szennyvíz, míg a tálca letétbe helyére fokozatosan, és megakadályozza a teljes lezárása a nyílások belüli szennyvíz kerül a növény-és épület árvíz.

4. Szivattyú szennyvízelvezetés növények
Ez egy speciális műszaki megoldást szennyvíz szennyvíz. Kis külméret, a szivattyú fel van szerelve mögött serpenyők alatt vasede konyhai mosogató, stb.
Szennyvíz mentesítéshez edények használata micropulsoare arról, hogy egy kompakt, egyrészes teljesen.
3 másodpercig Micropulsorul vákuum szennyvíz, ami papír, széklet, stb. hogy szétesik, és a nyomás 1bar orefuleaza a szennyvíz cső csatlakozik az oszlop.
Ez a cső egy hossza 50 m, vízszintesen és 6 m függőleges
Vízfogyasztás mosás a WC 3,5 liter a gazdaság utilizareobtinandu 30.000 liter víz évente egy család négy persoane.comparativ vízfogyasztás egy normál WC-vel.        

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu