joi, 22 septembrie 2011

Eliminering av forbrenningsgasser


Hello!

KAPITTEL III
Batteri, er nødvendig for å gi en kondensat collector, utstyrt med en stikkontakt koblet til kloakkrenseanlegg.
Dette tilbehøret er helt avgjørende for skorsteiner servering gassfyrte apparater, forårsaker mange av dem store mengder syre kondens.
Også i binger for flydrivstoff flytende eller fast, kan dannes, spesielt hjemme etter en lang pause, en mengde kondensat å drenere skikkelig.
Også i kurven, er avgjørende for å tillate plassering av en portal:
- Regelmessig Inspeksjon Håkan med gjøres i lommelykt og speil og Utstyr Eller moderne video
- Chimney renhold spesielt i tilfelle av fast brensel, ved hjelp av spesifikke verktøy, pensler, og mer spesifikt, fleksible stenger.
- Fjerning av materialer.
Inne i en rustfri skorstein vil bli avholdt i austenittisk rustfritt stål W430 (AISI 304) med en tykkelse på 0,8 mm.
Isolering av rustfritt stål skorstein vil kjøre med mineralull, høy tetthet 40 mm tykk. Cotton vil være på en aluminiumsfolie. Bortsett fra en ferrittisk rustfritt stål pipa vil bli holdt i polert rustfritt stål W 416 (AISI 430) med en tykkelse på 0,5 mm. For alle stasjoner koblet til kurven eller åpen flamme for å sikre at luften som kreves for forbrenning og røykgass eksos til utsiden, helt og sikkert, slik at konsentrasjonen av luften må ikke overstige utslippene tillatt etter reglene for sikkerhet og miljøvern regler. Luften som trengs for forbrenning er gitt i forholdet mellom mengden av plassen inne Vi [m] og bruk av nominell flow qn enheten [cm / h] for saken vi / Qn> / = 30, anses det at snekkerarbeid lekkasje for å sikre luft er nødvendig for forbrenning; Ved VI / Qn > 30, det gir direkte tilgang fra utsiden luft gjennom hull i den rådende lave rom, kjøkken er unntatt boliger med sentralfyring, er det ingen andre enheter som har tilgang til luft av et rom ved å opprette en nabo av tomt rom, forutsatt at du oppfyller rapport / Qn > / = 30, der Vi er volumet som kjøkkenet og volumet av del.
Dersom det i neste rom, der gapet er levert, installert enheter ved hjelp av forholdet mellom summen av de volumer av begge husene [EVI = Vi2 + VII] og mengden av strømning enheter for bruk i disse rommene [ EQn = Qn1 +Qn2 ] bør eller, Evi / EQNn > / = 30.
Hvis dette vilkåret ikke er oppfylt eller hvis forseglet med gummi snekring, luftinntakene er gjort direkte fra utsiden av bygningen.
Tilgang åpning overflaten av luft i et forbrenningskammer der naturgass brukes til å bestemme produktet er installert i rom som flyter mellom QI [m³ / h] og koeffisient på 0,0025 [m / cm / h]:
S = 0,0025 x Qi [m] lange løp og møte obligatorisk. Forskjellen i forbrenningsluften tilgang forutsatt i bunnen av rommet uten å låse enheter eller kontroll. Kan ikke fylle gapet i tilgang på forbrenningsluft.
                                                                                                                                                                                    God dag!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu