vineri, 30 septembrie 2011

Vilkår og krav til ventilasjon i rom inustriale miljømessige giftige, eksplosive eller giftige stoffer frigi

Hello!
Kapittel I

Tilstand av luftkvalitet i ventilerte
En tilstand viktig luftkvaliteten i et ventilert rom er konsentrasjonen av brannfarlige stoffer og explozibive. Konsentrasjonen av brennbare stoffer i luften og lokaler etterkomme explozibive resepter hensyn til sikkerhet.

Krav til bygging ventilerte bygninger

For tilgang til rommene meget stoffene giftige, brennbare eller eksplosive buffer bestående rommene vil bli bygget i henhold til brannfare Innvendig overflater av bygningsdeler rom slippe giftige stoffer eller høy-risiko (kvikksølv, bly, arsen, syrer) og sprengstoff, skal oppfylle følgende vilkår:. . Elementene i konstruksjonen vil være alt glatt for å hindre opphopning av giftige stoffer vil være motstandsdyktig mot kjemikalier som kan øke grovhet, vil være laget av materialer som ikke vil absorbere giftige stoffer og gir lett rengjøring av vask eller andre prosedyrer.

Krav teknologiske prosesser og installasjoner ventilerte bygninger

Avreise produksjonsprosesser akkompagnert med stor fare vil være den grad det er mulig, separate isolerte rom, automatisert og fjernkontroll.
Det vil spore mulig grad beskytte arbeidsplasser uten skadelige utgivelser med:
 Isolation slippe skadelige prosesser i separate rom om delt hallene.
 Gruppering maskiner slippe skadelige necompartimentate haller slik at de danner distinkte områder rene og forurensede områder og atskilt av korridorer.
 Vil unngå, bor i haller av deler eller materialer bearbeidet, som avgir skadelige stoffer.

Krav til elektriske installasjoner i bygninger ventilert

Ventilasjon av rom A og B klasse ild fare vil bli gitt i alle tilfeller, signalanlegg for utilsiktet avslåing fans. Ventilasjon til rom av kategori A, B eller C brann fare vil bli utstyrt med midler for å stoppe på steder tilgjengelig for fans i tilfelle brann.
Starte og stoppe elektriske motorer handler ventilasjonsutstyr er elektrisk sperre systemer for å sikre ferdigstillelse av anlegg for å legge inn luftinntaket før, i tilfelle av rom med fare for brann, eksplosjon eller uventede utgivelser skadelige stoffer (giftig, kvelende, død) så vel som i tilfelle av rommene med negativt trykk regime.

En dag full av prestasjoner!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu