marți, 20 septembrie 2011

Fjerning av forbrenningsgasser


KAPITTEL II

God morgen!

Fra stabelen, er nødvendig for å gi en kondensat collector, utstyrt med en socket koblet til kloakk avhending.
Dette tilbehøret er helt uunnværlig for skorsteiner servering apparater Gas sparken, forårsaker mange av dem store mengder syre kondens.
Også i binger for flytende eller fast brensel apparater, kan dannes, spesielt hjemme etter en lang pause, til en viss mengde kondensat skal slippes riktig. .Også i kurven, er uunnværlig for å tillate plassering av en portal:
- Regelmessig inspeksjon kan gjøres med en lommelykt og et speil eller video utstyr moderne.
- Chimney renhold spesielt i tilfelle av fast brensel, ved å bruke spesifikke verktøy, pensler, og mer spesifikt, fleksible stenger.
- Fjerning av materiale.
Inne i en rustfri skorstein vil kjøre austenittisk rustfritt stål W430 (AISI 304) med tykkelse på 0,8 mm. Isolering av et rustfritt stål skorstein vil kjøre med mineralull, høy tetthet 40 mm tykk. Cotton vil være støtte aluminium sfolie.. Utenfor en rustfri skorstein vil kjøre ferrittisk rustfritt stål polert W 416 (AISI 430) med tykkelse på 0,5 mm. For alle stasjoner koblet til kurven eller åpen flamme for å sikre luft som trengs for forbrenning og eksos forbrenningsgasser utenfor, fullstendig og sikkert, slik at luften i rommet konsentrasjonen ikke skal overstige utslippene tillatt av reglene for arbeidssikkerhet og regler miljøvern.
Luften som trengs for forbrenning er gitt i forholdet mellom mengden av rom inne Vi [m] og den nominelle vannstrømmen qn enheten bruker [cm / h:]
Ved VI / Qn> / = 30, er det vurdert at lekkasjen snekkerarbeid for å sikre nødvendig for forbrenningsluft;
Ved VI / Qn < 30, gir det tilgang direkte fra uteluften gjennom hull i nedre rådende rommet;
Er kjøkken unntatt fra hjem med sentralvarme, er det ingen andre enheter bruker som får tilgang til luft fra et rom ved å opprette en tom nabo til rommet, forutsatt at du oppfyller rapport / Qn >/ = 30, i hvor Vi er volumet som kjøkken samt romvolum.
Hvis du er i naborommet, der gapet er gitt, installerte enheter bruker forholdet av summen av volumene av de to kamrene [EVI = Vii + Vi2] og mengden av strømning enheter for bruk i disse rommene [EQN = QN1 + Qn2] må eller, Evi / EQN > / = 30.
 Hvis denne betingelsen ikke er oppfylt, eller dersom forseglet med gummi snekring, luftinntakene er gjort direkte fra utsiden av bygningen.
Surface luft tilgang åpning i et forbrenningskammer der naturgass blir brukt til å bestemme produktet installeres i rom som flyter mellom IQ [m³ / h] og koeffisient 0,0025 [m / cm / h]:
S = 0,0025 x Qi [m] tilstanden vil utføre og i samsvar med obligatorisk
Forbrenningsluften tilgang gap forutsatt i bunnen av rommet uten å låse enheter eller kontroll.
Det er forbudt å fylle gapet mellom tilgang på forbrenningsluft.
En skorstein skal være så rett som det er ikke mer albuer.

Respekt for Norge! God dag!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu