joi, 15 septembrie 2011

Bath drømmen kan bli virkelighet NÅ! Baderom Kapittel IV


Vask                                                                                                                                                     
I tillegg til badekar og dusj rom er utstyrt med et toalettbesøk. Kan ben med semipicior, opphengt i konsollen, hjørne, på toppen, med hyller symmetriske møbler, eller for personer med funksjonshemminger. Kan ben med semipicior, opphengt i konsollen, hjørne, på toppen, med hyller symmetriske møbler, eller for personer med funksjonshemminger. Kaldt vann å blande batteri med varmt vann forbruk kan monteres på vask og batteri kalles statisk eller vegg. Når batteriet står vasken er å tillate boring rør tilkobling av batteri for å forsyne varmt og kaldt vann. Sink er utstyrt med overløp dreneringshull og forsynt med en ventil. Sanitær avløpsventiler er laget av messing og generelt utføre følgende funksjoner: å beskytte kantene av dreneringshull, om nødvendig for å sikre lukking av hullet med en plast cap, å ta kontakt med overløp og for å tillate tilkobling sanitæranlegg Hevert. Feller er installert i ventilen sanitære drenering og er slik konstruert egge å beholde en permanent lag av vann ca 60 mm høyde, kalt hydrauliske vakt, som er utformet for å hindre inntrengning av skadelige gasser fra fjernvarmenettet i rom. Hevert for Servanten er laget av støpejern eller plast, og er utstyrt med et avtagbart lokk for rengjøring under drift. Feller for vasker og skiver er laget generelt føre til lekkasje og er av typen S eller P, siphons er det siste mer og mer erstattet brus flaske med støpejern kroppen, med diameter på 11 / 2 “ eller 2”. Da detaljer som gjør bildet komplett bad, vask med skap under moderne skall praktisk og elegant god smak pris. Et speil over vasken sjenerøse rektangulære, runde, firkantet innrammet av to lyspærer eller lysrør over den litt.
Toalettet
1. Bruk tank i kombinasjon med en toalettskålen suspendert. I dette tilfellet bruker vi et sett bestående av toalett tank skip, montert på en metall ramme laget, kjent som fixsistem
- brutto veggen (uferdige) for å sikre tanken fixsistem ta hensyn til etterlevelse
Fartøy kan være suspendert toalettet, står tank på skipet, tank hjørnet, monteringshøyde, monteringshøyde i gjennomsnitt ett stykke med side exit eller avslutte gulvet, i L for funksjonshemmede, tank (for barn) med utgang etasje. Toalett tanker kan fikses ved smarte systemer og ramme montering press Valsir Grohe eller nedgravd. Anlegg for kontroll plater horisontal eller vertikal tanker. Aksjeeiere kan være dobbelt orden, mikser eller infrared.Du kan bruke en forsamling av toalett tank skip, montert på en metall ramme laget, kjent som fast system.  På en rå uferdig vegg tank er fast - fikse systemet. Satsene og ruter følg tanken og leverer rør og avløpsrør vaske toalettskålen.  All installasjon betyr fixsistem, toalett tank fartøy, må rørledninger være maskert av en falsk vegg.All installasjon betyr fixsistem, toalett tank fartøy, må rørledninger være maskert av en falsk vegg. Det vil feste til metall som er fixo-system skruene som pierce gjennom den falske veggen hull i den, på forhåndsbestemte priser. På denne måten vil være fixsistemul hvem som skal overta alle oppgaver. På slutten av operasjonen vil montere en harddisk plate vask vannstråle toalettskålen.                                                                

2. Bruk tank i kombinasjon med en gulvmontert toalettskålen. oppfylle to betingelser:
I dette tilfellet bruk av metall ramme (fixsistem) er ikke lenger nødvendig. Tank toalettskålen. vil passe respektere kvoter og pipe ruter. Plasser foran tanken er fast, da veggen tencuieste med platekledning utførelser og fliser. Hvis gulvet ferdig er gjennomført og vil bli montert toalettskålen. På slutten av driften av stasjonen plate er montert vannjet toalettskålen rengjøring. Toalett tank Fartøyet er foret med ekspandert polystyren å sikre slik beskyttelse mot kondens. Hvis du ønsker å kjøre en plakett fjerne vannføring, har brukeren tilgang til alle komponenter i toalettet tank fartøy som er Float, kan stenger, spaker, enkelt skiftes garnituri.acestea uten å skade eller bryte denne veggen finish.

 Bidet                                                                                                                             
Bidea nødvendig for intim hygiene. Bidé er suspendert eller stands. Modular elementer for vasker, toaletter og bidet - Type modulbasert rammeverk elementene kan monteres i gips eller gipsplater. Den pulverlakkert stål justerbar montering av inltime. Ramfonsata skinner for montering av armature. Elementene fonoabsorbante.-rammen er selvbærende montering bidet.

-monteres på veggen eller profilen system, så maske                                                                         -feste avstanden mellom stengene kan være 18 eller 23 cm
-undervisning universal høyde for montering i tanker for toaletter, urinaler, bidet og synker, gir rask og sikker montering på vegg, samtidig som det gir kreativ frihet.
-høy kvalitet og pålitelighet av systemet er dokumenterte resultater fra mange tester for å få sertifikater og sertifikater av TUV lydisolasjon og brannmotstand.
-høy kvalitet og pålitelighet av systemet er dokumenterte resultater fra mange tester for å få sertifikater og sertifikater av TUV lydisolasjon og brannmotstand.
-dette systemet gir lavt støynivå og optimal vannføring, er lydutbredelsen hindret.



Respekt for Norge!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu