duminică, 18 septembrie 2011

Forbrenning eksos


Kapittel I
Evakueringen av forbrenningsgasser og deres forplantning i atmosfæren vil være slik at blandingen å produsere en konsentrasjon av forurensninger under akseptable grenser.

Peis
Chimney passerer gjennom normative unnfangelse og gjennomføring. Chimney å bestemme den maksimale eksosrørene av kjeler total og sjekk de verste driftsforhold.
Knappene har forseglet kummer og kondensat utløp i bunnen av kurven.
Kanal lengden bør være minimum nødvendig synd u røyker mer enn en tredjedel av lengden på skorsteinen.
Kanaler røyk stiger opp minst 10% helling til kurven.
Forbindelsene mellom kanalene av kjelen og røyk enheter gir trafikk-kontroll, forseglet deler av ekspansjon og reparasjon av kummer.
En god pipe liten termisk treghet.
Batterier for fyres med gass eller flytende brensel skal være utstyrt med eksplosjon lettelse.
Cart linking flere kjeler er gjort av ulike sektorer av røyk kanaler og antall retning endringer er minimert.
Bunken er beregnet å ta hensyn til type kjele forbrenning brennere (trykksatt eller atmosfærisk) og det verste driftsforholdene i sommer.
Hvis høye skorsteiner hvor gassen kan avkjøle, gir det en variabel område av batteriet, § synker fra bunn til topp, er dette vilkåret nødvendig for å opprettholde en konstant hastighet at eksosen.
Vil bli obligatorisk å unngå isolasjon knapper forbrenning av gass temperaturen synke under duggpunktet og nå sirkulasjon.
Kommersiell røyk beskytte mot lyn ifølge normative I20.
Peis ligger mindre enn 1,5 minimum i den horisontale kanten, ryggen over minimum ubrennbare tak på 0,5 m og 1m for drivstoff kledning.
Stack høyden på terrassen på taket må være minst 1m.
Peiser vil overstige minimum 0,5 m høyde på terrassen kan ikke elementer som loft, brannmur.
Koble slangen til å gi et felles behov for kollektiv sikkerhet enheten registrerer normal drift av utvinning av avgasser og kjelen slutter å virke i en nødssituasjon.
Hvis unnslippe-type vegg, er boiler stack gassforbrenning typen sugekopp forsegle montert med to bakker ‰ utover.
For ikke å forårsake forurensning av det indre områder av rammene av skorsteinsrøret typen plugg for minimumsavstand mellom konstruktive elementer av bygningen.
Fotgjenger reise til området der plasseringen av minimum høyde er 1,8 m sil.
For sikker drift av kjelen og det er en mulighet til å avbryte gasstilførselen til å gi drivstoff levert av forbrenning av gass og væske så blandet.
Fuel planter er utstyrt med sikkerhetssystemer for å eliminere faren for brann og eksplosjon som blokkerer oppføring av drivstoff til fravær av flammer og lavt tilførselstrykket. .

Farvel!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu