marți, 27 septembrie 2011

LIGHTS

Kapittel II
God morgen!
Naturlig ventilasjon oppnås ved elementer som hører til bygningen og arkitektur er nødvendig for løsninger for å få styrke og perfekt ventilasjon løsningen. Ventilert hall med langsiden er plassert vinkelrett på fremherskende vindretning for å sikre optimale forhold for oppføring av frisk luft. Lav varme haller kan ikke være naturlig ventilert. Takvinduer enkle ubeskyttet mot vind må gis på begge sider, med hjelp av justering og helt åpnet eller lukket hullene. I haller med varme og kalde soner er bygget kun takvinduer over den varme utstyret. Introducing utendørs luftinntak kan være mobile mesh vinduer i sommer, over brystningen. Rom med store utslipp av varme skal være utstyrt med mesh takvinduer mobile.In eksotermiske haller ledsaget av gass utslipp, og vil gi mobil-mesh vinduer, plassert på toppen av hallen, for å sikre frisk luft inntak perioder kalde årstiden. Takvinduer med windows mobile mesh ventilert sikre fjerning av foul, muliggjøre fjerning av regn vanninntrengning i ventilerte, penetrasjon i utslippene av skadelige aktivitet under påvirkning av vind. Takvindu systemer i en praktisk fikse problemer i tilfelle brann. Moderne mobile mesh produkter i henhold til standarden EN 12101-2. Det finnes systemer for røyk og varme gasser som følge av en mulig brann. Alle mobile mesh brukes til å felle røyken er utstyrt med pneumatiske sylindere hvis åpning er utløst av en enhet. Hvis du ønsker å ventilere rommet serveres, kan mesh enheter være utstyrt med elektrisk motor.
Pneumatiske sylindere kan åpnes ved manuell kontroll av CO2 utslipp boks for røyk og varme evakuering.
Siden introduksjonen av naturlige ventilasjonsluft tar over luft fra utsiden, er det nødvendig for disse enhetene skal åpnes på forskjellige måter etter sesongen og vind intensitet. I løpet av sommeren, er innføring av luft som brukes i mobile mesh bunn og om vinteren til 4 til 6m fra gulvet, så kald luft blandes med luft i hallen, før de når arbeidsområdet .
Kvadratiske eller rektangulære takvinduer er enheter montert på taket for å gi naturlig belysning halelorindustriale spesielt de med flere åpninger og organiserte deres naturlige ventilasjon. Tak profilen må være slik eller ikke mulig dannelsen av stillestående områder som fører til lagdeling av varm luft. I entreer necompartimentate er tillatt å gjøre frisk luft på den ene langsiden av hallen, i situasjoner der:
- Varmekilder befinner seg i en stripe bredde på 10m målt fra veggen er laget friskluftinntak.
Opp til 18 m takvinduer vil bli installert ved maksimal hastighet på taket, over den varme eksosen varmluft, damp, røyk, osv, foul luft.
Tak profil er valgt slik at det ikke er mulig dannelse av stagnasjon soner i riktig varme luften lag med åpninger for luftinntak takvinduer.

God dag !
Respekt og beundring for Norge !

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu