sâmbătă, 24 septembrie 2011

SYNCO

KAPITTEL II
God kveld!
Energieffektivisering sertifisert av det europeiske Associated Control.Regulatoarele Automatisering og sertifisert av foreningen og RBX Synco har passert kvalitetskontroll av presisjon og energieffektivitet i tråd med europeiske og internasjonale testing standarder. Disse testene er uavhengige og akkrediterte institusjoner effektuerer av EU.BAC.
Et høyt nivå av presisjon klimakontroll optimaliserer et rom uten behov for ytterligere justeringer av temperaturen referanseverdi.
En reduksjon på 1 grad C referanseverdi generere energibesparelser på opptil 6%. Hvis presis kontroll verdien er 0,1 til 0.2K CPAN EU.BAC sertifisert kontrollerne sikre energibesparelser på opp til 14 % sammenlignet med ikke-sertifisert kontrollere. Temperaturkontrollen base for å fullføre en installasjon HAVAC setting - oppvarming eller nedkjøling for å kontrollere distribusjonen til individuell romregulering, tilbyr Synco et komplett utvalg av standard regulatorer for alle typer applikasjoner. Synco er en livssyklus støtte av en bygning når den utvider eller endrer sin destinasjon, når byggingen pågår eller når du prøver å oppgradere det eksisterende styresystemet. På grunn av sin modulære konseptet og kommunikasjonssystem kompatibelt kontrollerne kan være omfattende og stadig tilpasningsdyktig.
Dette kan bidra bryst er stort, er ideen om at vi kan utvikle et anlegg med de nye kravene HAVAC og investeringer kan gjøres i ulike stadier.
Synco operativsystem er en enkel og rask i drift. Han utmerker seg med et høyt antall brukere eie effektivitet og brukervennlighet.
Pre-programmerte applikasjoner og integrert energieffektivitet funksjoner bidra til å spare tid og redusere kostnader i samsvar med planlegging, igangkjøring og drift.
FORDELER:


• Energisparing på grunn av automatisering av intelligente bygg system.
• Energieffektivitet sertifikater garantert av regulatorer EU.BAC
• Enkelhet å bruke
• Enkel og rask betjening
• Professional Support


SYNCO 700
Introduser et utvalg av regulatorer HAVAC tilpasningsdyktige og modulær design.
onsiderat hjertet av systemet, 700 Synco ledende anlegg i form av makt, kontroll og overvåke anlegg og har en HAVAC typen KNX kommunikasjon ..
Installasjon og drift fungerer er gjort i en rask og effektiv: tilleggsmoduler bare å sette regulatorer. Programmeringen er ikke lenger nødvendig takket være den integrerte standard.
Velg antall søknader i driftsenhet bekymret. Spesielle konfigurasjoner kan gjøres svært enkelt. Denne typen kontrolleren er kompakt og redusere kostnadene på grunn av forbindelsen systemer montering i paneler.
Synco kontrollerne RXL RXN og øke kontrollrom, som sikrer optimal temperatur innstilt på et tidspunkt, i forbindelse med Synco 700 og justeringskontroller for rom enheter.
Kommunikasjon basert på KNX typen programmer brukes for å sikre optimal energi innstillingen instalatieiin forskjellige regimer i henhold til belegget.

Synco levende hjem tilbyr komfort til noen
HOME AUTOMATION Synco levende system kombinerer i en bemerkelsesverdig romoppvarming og ventilasjon, oppvarming av vann, lys, persienner kontroll fordi den sentrale enheten leilighet har intuitive. Alle deler av planten kan lett bli integrert gjennom et kablet eller trådløst.

En god kveld for alle! Oppriktig respekt og beundring for Norge!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu