sâmbătă, 17 septembrie 2011

Drømmen kan bli virkelighet bath NÅ!


Kapittel V
Franke Vasker
Alle Franke vasker er tilgjengelig med dropper på høyre eller venstre - hvis en vask er tilgjengelig i et bestemt format, er dette spesifisert i katalogen.
Reversible synker gir automatisk dette alternativet.
Det er nødvendig å kjøpe en brus som en del av monteringssett (avhengig av antall boller av vasken) når du bestiller fra en partner Franke vasken.
Vasker pakket i pappesker kommer med soda.
Til enhver vask som har et utløp for 3 ½ “  kan kobles til en søppel jeksel.
Dersom helikopteret er montert på tank med overløp, er det nødvendig å kjøpe en forlengelse ..

Montering synker under benk                                                                                              
Avhenger av countertop, men er anbefalt for installasjon personell.
Pakken inkluderer klipp og en mal.
Vi anbefaler å bruke en tetningsmasse mellom vasken og countertop flens for å hindre vanninntrengning.
Franke vasker er garantert 15 år for fabrikasjonsfeil.
Rustfritt stål vil lett riper (hva nå enn det er å Franke eller annet selskap på grunn av måten retningstypen polering på de fleste modeller av synker, blir riper være veldig tydelig på først.
Men etter flere bruksområder og rengjøring med et passende rengjøringsmiddel som for eksempel krem ​​Franke), vil rustfritt stål få en patina av riper og merker ikke vil være så opplagt.
Materialet er høyverdig rustfritt stål, metallurgisk synspunkt, kan ikke ruste eller korrodere under normale forhold.
Hvis du bruker krem ​​Franke da bli fordelt på overflaten av vasken, deretter gni svampen som følger med. (Ikke en klut eller børste utilizaţeaza plast potter).
Til slutt skyll grundig med vann og fjerne spor av vann og tørk vasken med en tørr klut.
Partikler kan komme tilbake om ikke helt fjernet.
Det er viktig at etter rengjøring vasken, er det godt ryddet. Denne prosedyren bør gjentas til flekken forsvinner.
Å være er å være kuttet til riktig størrelse i rustfritt stål, sink vedlegg svinger over og sitter på benken vasken. Trace omrisset av vasken.
De får kuttet kontur tegne en annen form, dens interiør, forlater 8 mm rundt hjørner og (Viktig!) Forlate en radius på 20 mm. Cutting størrelser er spesifisert i teknisk spesifikasjon ark for hver vask.
Hvis en mal er gitt, og det er godt å bli brukt.

Rapid SL for urinal                                                                                                                                Rapid SL-serien universell ramme, for montering i tanker høyde toaletter, urinaler, bidet og synker, gir rask og sikker montering på vegg, samtidig som det gir kreativ frihet. Høy kvalitet og pålitelighet av systemet er dokumenterte resultater fra mange tester for å få sertifikater og sertifikater av TUV lydisolasjon og brannmotstand.. Rapid SL helsevesenet var utstyrt med innovativ teknologi Grohe. Dette systemet gir lavt støynivå og optimal vannføring, er lydutbredelsen hindret. GROHE sanitærsystemer tilbudt tillate skape en ideell bad plass, perfekt design, økonomiske og holdbare under bruk. Tekniske fremskritt har gjort etableringen av innovative teknologier og implementering av moderne løsninger, grunn som hvert bad kan bli forvandlet til en koselig plass med en meget moderne stil. Fra nå av er badet et av de mest behagelige rom i huset. Alt dette er på grunn av effektivitet, funksjonalitet og estetikk, som er de viktigste funksjonene på vår helse systemer. De gjør mulig rask og enkel installasjon av slikt utstyr og vil gi baderommet et moderne utseende og estetisk. Foruten den enkle installasjon, gir Rapid SL system mange fordeler: innovativ teknologi GROHE Whisper sikre optimal vannføring med minimum støy nvel. Skyll tanker er montert på en ramme og ledig plass mellom tank og vegg innhentet redusere støy og hindre støy forplantning

Respekt for Norge!


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu