vineri, 23 septembrie 2011

Synco I

Една система за всички приложения

Добро утро!

Synco работа възел функционира ефективно управление растение с syncoпрост. Благодаря CPU да комуникира с уеб сървър интегрирана работа растителни и мониторинг може да бъде направено от всеки компютър, по всяко време и от всяко място. Алармена система в реално време за организиране на вина състояние или поддръжка, включително при поискване, SMS, електронна поща, пейджър или факс.

Характеристики такса за подпомагане на функции за по-бърза работа.
За да се възползват от експлоатация TOOL Synco предлага помощ и избор на функции: диагностика, включително ориентация, следва прости вина, тъй като достъп до всички точки от данни, с изключение на всички настройки на вашия компютър и доклади печат на експлоатация.

Отворен за СЪОБЩЕНИЕ проста концепция
Откриване и започване на комуникация чрез концепцията Synco е много проста като детска игра, просто свържете единици заедно, контролерът активира бутона за стартиране, и да зададете адреса на устройството. Всички важни настройки могат да се извършват пряко от местните операция. По този начин единици да разговарят помежду си чрез предаване канали за данни на информация за търсенето на енергия, температурата в помещението, или за програми и др. В допълнение единици автоматично координатна система.

Благодарение на комуникация KNX, за да се гарантира свободния обмен на данни
KNX тип канали улесни предаването на данни взаимно свързване HAVAC инсталация, осветление и щори контрол, независимо от доставчика, одобрени от настоящия детектори, за да осигури едновременен контрол на вентилационната система, отопление и осветление.

Независими регулатори Synco 100 и 200 Synco
SYBCO 100-контролер температурен датчик и контролен панел, всички обединени в една единица. SYBCO 100 позволява регулиране на оптимални температури и благоприятните за малки сгради и съоръжения. Инсталацията е изключително прост контролер с вграден датчик за температура и се определя пряко в инсталацията и работи като контролер потапяне температура, стая или канал вентилация. Не е необходимо да се използва на контролния панел. Регулаторът захранване, свързващи механизми и централата е готова за работа.

Synco 200 контрольори са универсални HAVAC
Synco 200 контролери температура, влажност, налягане и други променливи специфични HAVAC включва основна вентилация, климатизация и съоръжения водно охлаждане. Разполага с 130 предварително програмирани приложения и напълно документирани. Всички те са маркирани с местен номер, показан на администратора, когато той е активиран. Изкуството връзка позволява на единица да бъде монтиран контролен панел с по-ниска цена, дори когато пространството е ограничено. Това прави инсталацията да бъде изключително ефективен и удобен от гледна точка на цената.

А добър ден на всички!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu