vineri, 2 septembrie 2011

CERAGEM предлага изненади в Южна Корея


CERAGEM е международна марка в момента 70 страни свят самолечение.                           CERAGEM комбинира модерни технологии и знания, натрупани в XXI век хиляди години от древните азиатски медицина.
Автоматично масажно легло Ceragem магистър
Това е един прекрасен масаж напълно автоматизирана устройство, използвано за хронични болки в гърба, ставни болки, болка в рамото, болки в коляното, схванат врат, проблеми в кръвообращението, болката и напрежението в мускулите, стрес ежедневно, и др. Ceragem легло е напълно автоматичен масаж. Остра или хронична болка облекчава и отпуска мускулите.
Чи и енергийните меридиани на тялото
Чи е енергиен поток на силата на всеки орган и жизненост. Ци циркулира в тялото по енергийните меридиани. Когато тези меридиани са страдание, чи поток и се появяват по-малко или никаква болка или заболяване в един кратък период от време в тази част на тяло.                                                                                        CERAGEM стимулира нормалното протичане на енергията Ци autoinsanatosirea sprijinid така че цялото тяло, като се използват принципите вградени (Jade , мокса, акупресура, масаж и инфрачервени).
Нефрит
Вътрешен проектор, както и външни проектори Автоматично Масаж CERAGEM MASTER легло са изработени от този полускъпоценен камък от Азия.
Масаж                                                                                                                                  
Отопляеми нефрит топки са преместени в съответствие с ръководството прилагане, на железопътна ергономични по протежение на гръбначния стълб (гръбнака е от съществено значение за организма). Топки леко мускулите на гърба масаж, освободи напрежението натрупани на тяхното ниво. Благоприятни ефекти на инфрачервена топлина.
Отопляеми плочи, специално проектирани, много приятно разпределя топлина по цялото тяло. Резултатите от тази топлина е дневно подобрява циркулацията на кръвта, съвместни гъвкавост и облекчаване на всички болки.
CERAGEM е автоматична масаж, който съчетава масаж и инфрачервена лъчиста топлина presiunnea (медицинското обгаряне с билки ефект), изпускани от нефрит и панел Епоксидни въглерод и след това за цялостно подмладяване.                      CERAGEM е автоматична масаж, който съчетава масаж и инфрачервена лъчиста топлина presiunnea (медицинското обгаряне с билки ефект), изпускани от нефрит и панел Епоксидни въглерод и след това за цялостно подмладяване. Медицина в Азия - Техники CERAGEM съчетава технология с много традиционни принципи на азиатските медицина като обгарянето с билки и масаж за облекчаване на тялото налягане Ceragem на "сигнали за помощ", които причиняват болка и стрес.
Ceragem отпуска мускулите, медицинското обгаряне с билки насочва топлина на тялото, стимулиране на кръвообращението и намаляване на напрежението в мускулите.
                                                                       На приятелство и уважение!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu