duminică, 11 septembrie 2011

Drømmen badet kan bli en realitet nå!


Capítulo to
Hello! I dag handler om bad.
Et kontrollpanel har elektronisk Nyttig mann er mer moderne enn Klassiker kroner.
Advarsel! Nå steg inn i moderne tid av århundret.!
Vi ønsker en mini-basseng med unik design og farger i ønsket om å skape en illusjon av mer plass og bedre produksjon av tilbehør. Den kan tilpasse seg deres ønsker, fordi badet var, er og blir et ritual. Jeg så i vårt daglige rush og gå tilbake til det når vi er slitne.
Hvis du ønsker å ha energi hele dagen hvis vi tar hensyn til en hemmelighet at jeg ikke kan glemme: en gunstig forfriskende dusj hver morgen er uerstattelig, så dusjen er nødvendig.
Jacuzzi jets massasje ryggmassasje ryggmassasje rotatuve nakke og skuldre spent og kan bli fanget etter en hard dags arbeid. Tilbake massasje skaper en følelse av dyp avslapning og betyr mindre helse. Dette arbeidet? Jacuzzi er en måte å slappe av og fjerne stress. Våre tempoet i livet tar sin toll på kroppen og trøtthet og daglig stress. Gjennom jacuzzi, er varmt vann brukes som terapi, som har en konstant temperatur på 37 grader. En badestamp eller bassenget er utstyrt med hull gjennom som bølgene er innført i bassenget av varm luft eller varmt vann under trykk. Vannet er stadig filtrert, ikke en kontinuerlig loop: ett i pool av hetebølger og vanntrykket i vannet er kaldt avledet fra bassenget for å holde samme nivå på permanent vann og temperatur.Det er badestamper og vår helse fordeler. De kan brukes til å behandle muskel-og leddverk, og bein. Jacuzzi stimulerer stoffskiftet, og ved bruk av vanlige mennesker kan merke en hurtig vekttap. Det er for folk som har problemer med blodsirkulasjonen. Varmt vann har en terapeutisk effekt, fordi det stimulerer produksjonen av endorfiner (hormon som skaper velferd) og blodet. Vann massasje som gjør det hyggelig, men med en sterk avslapning effekt rundt i kroppen. Det fjerner følelsen av tunge bein og stiv nakke og rygg. Fremmer avslappet søvn med skjønnheten og fordelene ved å eliminere giftstoffer fra huden og vevet godt oksygenrikt. Anbefalt tid for en jacuzzi økten er 15-20 minutter. Revitalisere kroppen avslappet og tilfredshet er ikke tilsvarende. For å fullt ut nyte tiden tilbrakt i boblebadet kan fullføre økten med din favoritt musikk og aromaterapi (noen foretrekker planter, foretrekker andre å holde fumos lukt svimmelhet). Jacuzzi er en dukkert i et badekar, metall stå med justerbare ben og et veggfeste system, frontpanel, sidepanel, massasjedyser, suging dyse, automatisk kolonne, anti-kavitasjon sug ventil, vifte aeromasaj termisk beskyttelse, og poenget halogen crmoterapie sted under vann og elektrisk.
Shiatsu Massasje REPRODUKSJON fenomen Ancestral WHIRLPOOL
En moderne medisinsk massasje designet for cervical og lumbar tilbake. Denne typen massasje ble vedtatt etter en massasje Schiatsu. Shiatsu anbefales både friske menn, men er bekymret for å hindre utbruddet av sykdommen, og pasienter. Shiatsu anbefales både friske menn, men er bekymret for å hindre utbruddet av sykdommen, og pasienter. Suksess kan forbedre tilstander som senebetennelse muskel stammer, hodepine, nakke-og skuldersmerter, isjias, ryggsmerter, leddgikt smerte (ledd), muskelspenninger, neuralgi, søvnløshet, nervøsitet, sirkulasjons-problemer, problemer stress, angst, kronisk tretthet, stress. Områder i spenning kan gjøre litt vondt under massasje ved å bruke press, men smerten er mye bedre eller elimineres. Adresse systematisk, med en hel, regulerer Shiatsu flyten av energi, på grunn av pressområdene “tom” eller svake områder vil bli tonet og “ fullt ” eller for varm tone vil bli. Micro jets det fungerer fra bunnen opp for en tonic og massasje opp og ned for en avslappende massasje.       Langs ryggraden er plassert 32 mikro jeturi å sende en blanding av varm luft og vann fungerer som en finger trykk.                   
  Respekt for Norge!                                                                                  




Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu