miercuri, 7 septembrie 2011

PERFECT SYSTEM TÁMOGATÁSA csövek WALRAVEN


I. FEJEZET                                                                                                                   

Walraven rendszer módot ad a rögzítés és a rögzítő csövek, montandu egyszerű. Gyorsan, a lehető legkevesebb kiegészítők. Ezzel a rendszerrel telepített csövek minden típusú berendezések, gyors és egyszerű. Az elemek tartoznak előszerelt, így lehet telepíteni, amint azok hozták a helyszínen. A választás a rendszer rögzítése és a kapcsolódó csövek tökéletes szerelési és nagy megbízhatósággal. Ez a rendszer is sikeresen alkalmazható szállodákban, csarnokok gyártása, szupermarketek és lakóépületek. A felhasznált anyagok előzetes laboratóriumi vizsgálatok periosic ISO 9001, így biztosítva a jó minőség-ellenőrzés. Az elemek horganyzott acélból korrózió kezelések függvényében számos acél és higiéniai követelményeknek.

ISKOLA
Szorítók gumi tömítéssel lehet használni az acél és réz csövek, fém és műanyag cső. Gumitömítés célja, hogy csökkentse át rezgések a berendezés az épület szerkezetét. Ezek a bilincsek gumi tömítés szerint a német DIN 4109 jelezve általános követelmények szempontjából hangszigetelés. A zaj okozta rezgések előforduló növény.. Zaj intenzitása attól függ, hogy hány rezgés másodpercenként, és mérhető Hert, de a mért érték kifejezett dB.
Víz csőrendszerek, a fűtés vagy a légkondicionáló csatornák lehet jó vezető akusztikus rezgések, vibrációk, hogy bekövetkezhetnek hő áramlást a csövek és a csatlakozó csövek modult. Más források, hogy képes rezgéseket a berendezés szivattyúk, szelepek, ventilátorok, szelepek. Nivelul de zgomot poate creste daca daca sistemele ce produc vibratii sunt fixate direct de pereti sau de tavan,deoarece peretii si tavanul se comporta ca un amplificatory de zgomotCsökkentsék a szállítási rezgések az épület szerkezetét kell elhelyezni egy réteg elnyeli a rezgéseket csőrendszer és nagyon jó nedvszívó anyagot pereti.Un profilozott gumitömítés speciálisan figyelembe rezgés.

VÁLASZTÁS gallér
A helyes választás nyakláncok is figyelembe venni:
A cél létesítmény
Környezet található
Anyag, hogy készül
Közötti távolság rögzítési pontok
Betöltése a rögzítési pontok

CÉLJA RENDSZER
Hideg víz telepítés
Vízelvezető rendszerek
Melegítők
Instalatii de aer conditionat
Közepes volt összeszerelve rögzítési pontok
Csapadékvíz létesítmények
Tűzoltó berendezés
Csapadékvíz létesítmények
Kémény

A környezet, amelyben a növény található
Belső berendezés: száraz és enyhe. Támogatás berendezések pregalvanizare nem igényelnek kezelést. Kültéri lehetőség: ha található a szokásos környezetben nyakláncok horganyzott lemez.  Ipari üzemek található ipari környezetben: használata horganyzott acél bilincsekkel, hogy legalább egy bizonyos réteg vastagsága. Használhatja rozsdamentes acél. Kerti található kémiai környezetben.: Nagyon agresszív környezet befolyásolhatja növény beltéri és kültéri telepítést.                                                                                                               
Használja bilincsek festett horganyzott acéllemezből, de inkább rozsdamentes acélból készült nyakláncok. Növények az élelmiszeriparban: a acél bilincsekkel fogja meg a AS 316 lehet sterilizálni.
Az anyag a növény készült
Réz csövek: csőbilincs, cső szigetelés
Acél cső: cső menetes cső láng, egyszerű acél cső, horganyzott csatorna.
Öntöttvas cső
Műanyag cső: PVC, PP, PE, HDPE, PE-X
Közötti távolság rögzítési pontok
Távolság határozza meg rugalmasságát csőbilincsek.
Telepítési feltételek:
PVC csőbilincsek rögzítésének közötti távolság a vízszintes 10-szer átmérője a cső, de legfeljebb 1250mm. Figyelembe veszi a távolság közötti eltérés (görbe könyök, ágazati) és a legközelebbi pont a zár nem lehet kevesebb, mint 5-ször a cső átmérője. Ez a módszer csak a nagy átmérőjű csövek. Betöltése a rögzítési pontok. Közepes volt össze rögzítési pontok.
Támogatja a rögzítési pontok
A csövek szerelt szerelt minden típusú média: beton, tégla, fém váz - profilt. Fontos, hogy a rögzítő anyag (vasúti rögzítőelemek és tartozékok) bilincsek és szerelési mód (csavarokkal, kapcsolatok), hogy végre együtt a rendszer. Választható rögzítés függ az adott nyaklánc. Maximális szerelősínek feladatokat kell venni, hogy támogatják sínek voltak telepítve.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu