duminică, 4 septembrie 2011

BAIA DE VIS POATE DEVENI REALITATE ACUM !


CapitolulII                                                                                                                                                        Un panou electronic de comanda este pentru omul modern mai util decat robinetii clasici Atentie ! acum pasim in epoca moderna a secolului XXI. Dorim o minipiscina cu design unic si culori in dorinta de a crea iluzia unui spatiu mai mare si accesorii de buna caliatate.Totul se poate adapta dorintelor dumneavoastra deoarece baia a fost ,a ramas si va fi un ritual.Il uitam in graba noastra cotidiana si ne intoarcem la el cand suntem obositi.Daca dorim sa avem energie in fiecare zi, atunci  ne aducem aminte de un secret pe care poate l-am uitat : un dus binefacator in fiecare dimineata pentru inviorare  este de  neinlocuit deci  ne este necesara o cabina de dus.
Masajul dorsal Jacuzzi cu jeturi rotatuve pentru masajul dorsal care maseaza gatul si umeri incordati si poate intepeniti dupa o zi de munca istovitoare.Masajul dorsal provoaca un sentiment profound de relaxare si inseamna sanatate.Este putin lucru ?
Jacuzzi este o metoda de relaxare si eliminare a stresuluiRitmul nostru de viata isi pune amprenta asupra organismului si apare oboseala si stressul cotidian Prin sistemul  Jacuzzi, se foloseste apa calda ca terapie,    aceasta avand o temperatura constanta de 37 de grade.Un Jacuzzi este o cada sau o piscina prevazuta cu orificii prin care sunt impinse in piscina valuri de aer cald sau apa fierbinte sub presiune. Apa este filtrata in permanenta, existand un circuit neintrerupt :  pe de o parte intra in piscina valuri de apa calda sub presiune, iar pe de alta, apa racita se scurge din piscina pentru a se pastra permanent acelasi nivel de apa si temperatura. . Cazile cu hidromasaj au si beneficii asupra sanatatii noastre. Ele pot fi utilizate in tratarea durerilor musculare si articulare, precum si a celor ale sistemului osos. Jacuzzi stimuleaza si metabolismul, iar persoanele prin  folosire cotidiana  pot constata o slabire rapida. Este indicat in cazul persoanelor care au probleme cu circulatia sangelui.Caldura apei are un efect terapeutic deoarece stimuleaza producerea endorfinei (hormon ce genereaza starea de bine) si circulatia sangelui. Masajul pe care apa il face este placut  dar cu un puternic efect de destindere a intregului organism. El indeparteaza senzatia de picioare grele  si tensiunea din ceafa si spate. Se stimuleaza un somn odihnitor avand beneficii si asupra frumusetii prin  eliminarea  toxinelor din piele si oxigeneaza bine tesuturile.Timpul recomandat pentru o sedinta de Jacuzzi este de 15-20 de minute.Satisfactia corpului nostrum  reinvigorat si relaxat nu are echivalenta.Pentru a te bucura din plin de timpul petrecut in Jacuzzi se poate completa sedinta de terapie cu muzica  preferata si aromoterapie (unii prefera  plantele,altii prefera betigase fumos mirositoare care te ametesc ).
Jacuzzi este un sitem  format dintr-o cada,support metallic cu picioare reglabile si sistem de prindere pe perete ,un panou frontal ,un panou lateral ,duze hidromasaj,duza de aspiratie,coloana automata,sorb cu supapa anti-cavitatie,suflanta aeromasaj cu protectie termica ,spot crmoterapie si spot halogen subacvatic si  electropompa.

REPRODUCEREA ANCESTRALULUI  MASAJULUI  SHIATSU PRIN HIDROMASAJ              Un hidromasaj modern medical  creat pentru zona cervicala si lombara a spatelui .Acest tip de hidromasaj a fost adoptat dupa masajul Schiatsu . Shiatsu se recomanda atat omului sanatos, dar care este preocupat de prevenirea aparitei unor boli, cat si celui bolnav.   Shiatsu are rol relaxant, tonifiant, de echilibrare. Poate ameliora cu succes afectiuni ca tendinitele, intinderile musculare, migrenele, durerile de gat si de umeri, sciatica, durerile de spate, durerile artitice (articulare), tensiunile musculare, nevralgiile, insomnia, nervozitatea, problemele circulatorii, problemele legate de stress,anxietatea, oboseala cronica, stresul. Zonele tensionate pot fi usor dureroase in timpul hidromasajului insa dupa aplicarea presiunii durerea este mult ameliorata sau chiar eliminata.Adresandu-se, sistematic, fiintei in totalitatea sa, Shiatsu regleaza fluxul energetic: datorita presiunii, zonele "vide" sau slabe vor fi tonifiate, iar zonele "in plenitudine", sau prea tonice, vor fi temperate.. De-a lungul coloanei vertebrale, sunt plasate 32 de microjeturi ce trimit un amestec de aer cald si apa care actioneaza exact ca presiunea degetelor. Microjeturile functioneza de jos in sus pentru un masaj tonic si de sus in jos pentru un masaj relaxant.

HIDROMASAJUL VERTICAL TIP JACUZZI
                                                                            Design-ul rafinat si exclusiv al cazilor si cabinelor de hidromasaj va permite sa creati un mediu confortabil si relaxant in care aveti posibilitatea de a va recapata dimensiunea echilibrului. Incepand de la hidromasajul vertical, fiecare functie are rolul de a va asigura maximul de confort .Sistemul foloseste 16 duze care functioneaza la presiunea normala a apei .In cazul in care presiunea normala a apei este scazuta ,Jacuzzi si-a dotat cabinele cu o pompa si asa a aparut turbo masajul.Hidromasajul vertical este asigurat de jeturi de apa ale injectoarelor orizontale alternative dispuse de jos in sus care au  efect terapeutic asupra organismului.

Utilizarea minipiscinelor Spa si cazilor tip jacuzzi                                      Pornirea si oprirea minipiscinei Spa se face din tastatura de pe marginea cazi (tensiune de siguranta de 12 V). Se evita   apasarea indelungata a tastei, este destula o apasare scurta de  0,5 secunde pentru a porni sau opri sistemul.Simbolurile trebuie apasate pana se obtine intensitatea dorita a masajului. Presiunea de masaj a duzelor de apa se poate ajusta suplimentar si din regulatorul de aer. Temperatura apei nu ar trebui sa depaseasca 40°C. Temperatura cea mai potrivita este de 35-38°C. Pentru a obisnui corpul cu efectul revigorant al masajului, se recomanda la  inceput cu o durata relativ scurta. Pornirea si oprirea minipiscinei Spa se face din tastatura de pe marginea cazi (tensiune de siguranta de 12 V). Se evita  apasarea indelungata a tastei, este destula o apasare scurta (0,5 secunde) pentru a porni sau opri sistemul.Simbolurile  trebuie apasate pana se obtine intensitatea dorita a masajului. Presiunea de masaj a duzelor de apa se poate ajusta suplimentar si din regulatorul de aer.Temperatura apei nu  va depasi 40 °C. Temperatura potrivita este de 37°C. Pentru a obisnui corpul cu efectul revigorant al masajului, se recomanda o durata relativ scurta la inceput, poate fi prelungita treptat.                            Nivelul apei este necesar  sa fie la cel putin 5 cm deasupra duzei care este montata cel mai sus. La nivel prea mic senzorul de nivel nu permite functionarea sistemului. Cada jaccuzi de exterior se poate folosi numai dupa inchiderea capacului de revizie (protectie impotriva atingerii involuntare, protectia instalatiei tehnice de apa.Daca sistemul este deconectat de la retea mai mult de 20 de zile, trebuie ajustate din nou data si ora.



Comenzile reglajului de aer
Presiunea de masaj a duzelor se regleaza prin reglajul de aer de pe marginea minipiscinei spa jacuzzi. Pentru marirea intensitatii masajului (aerul regleaza intensitatea masajului) rotiti impotriva acelor de ceas. Micsorarea intensitatii si oprirea se face in directia acelor de ceas. Directia jetului se poate regla individual, din fiecare duza.

Comenzile tastaturii unei cazi jacuzzi
Functia dorita se poate alege direct.
Hidromasaj - Pornirea si oprirea masajului.
Masaj cu aer - Acestea sunt tastele de comanda ale sistemului jaccuzi cu aer (sistemul de aer).
Pornirea si oprirea masajului.
Cresterea sau scaderea intensitatii masajului.
Reflector - Pornirea si oprirea reflectorului.
Comenzile ventilului cu mai multe cai - Pentru actionarea diferitelor tipuri de duze, precum si pentru pornire sau oprirea duzelor din diferite zone ale minipiscinei.

Descrierea super-duzelor
Acestea sunt cele mai mari duze pe partile laterale ale minipiscinelor. Super-duzele sunt duze de apa a caror intensitate se regleaza cu ajutorul reglajului de aer. La minipiscinele de lux intensitatea se poate regla si din taste. Super-duzele sunt astfel construite, incat sa produca un jet de apa foarte puternic. Ele sunt singurele duze care se pot regla sau inchide direct din deschiderea iesirii apei. Prin rotirea stutului de iesire a apei in sensul acelor de ceas scade intensitatea jetului. Prin aceasta se poate adapta duza individual preferintelor utilizatorului. Prin rotirea stutului pana la capat se opreste duza. Toate celelalte super-duze functioneaza individual, independent fata de aceasta.

Descrierea mini-duzelor si micro-duzelor
Acestea sunt montate tot in partile laterale ale minipiscinei. Micro-duzele sunt duze de apa ale caror intesitate se poate stabili din reglajul de aer. La minipiscinele de lux intensitatea se poate regla si din taste. Duzele difera prin dimensiuni si intensitatea masajului. Mini-duzele produc un masaj intensiv in forma de punct. In schimb, micro-duzele, prin dimensiunea mica, produc un masaj fin si decent.
Duzele Magic  sunt montate in podeaua minipiscinei si sunt o combinatie intre duza de apa si duza de aer. Se pot folosi ca duza de aer, in acest caz ele avand un efect de duza de aer. In cazul folosirii ca duza de apa se produce un efect de masaj zonal. In cazul folosirii simultane a aerului si a apei se produce un masaj total diferit. Acesta se datoreaza faptului ca in momentul emiterii bulelor de aer din duza acestea sunt maruntite de jetul de apa, transformandu-le in milioane de bule mici de aer fine.
                                                                                       Urmeaza capitolul III,IV si V

                                                                                                    O zi buna

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu