vineri, 9 septembrie 2011

BAIA DE VIS POATE DEVENI REALITATE ACUM !


Capitolul  V                                                                                                                     
Chiuvete Franke                                                                                                 
Toate chiuvetele Franke sunt disponibile cu picurator pe partea dreapta sau pe stânga – în cazul în care o chiuvetă este disponibilă într-un sigur format , acest lucru este specificat în catalog. Chiuvetele reversibile oferă în mod automat această opţiune.Este necesar să cumpăraţi numai un sifon ca parte din kit-ul de instalare (în funcţie de numărul de cuve al chiuvetei) atunci când comandaţi chiuveta la un partener Franke. Chiuvetele ambalate in cutii de carton sunt livrate cu sifon.
La orice chiuvetă care are un orificiu de evacuare de 3 ½” se poate conecta un tocător pentru resturi menajere.
Dacă tocătorul se montează pe cuva cu supraplin, este necesar sa se achiziţioneze un prelungitor ..

Montarea chiuvetelor sub blat
Depinde de tipul de blat, dar se recomanda personal calificat pentru montaj.
În ambalaj sunt incluse cleme de fixare şi un şablon.
Se  recomanda  utilizarea unui  material de etanşare între flanşa chiuvetei şi blatul de lucru, pentru a împiedica pătrunderea apei.
Chiuvetele Franke sunt garantate 15 de ani pentru defectele de fabricaţie.
Inoxul se va zgâria usor (indiferent că este de la Franke sau de la o altă companie  din cauza modului de lustruire direcţional, la majoritatea modelelor de chiuvete, zgârieturile vor fi foarte evidente la început. Cu toate acestea, după mai multe utilizări şi curăţare cu un produs de curăţare adecvat, cum ar fi crema Franke), inoxul va căpăta o patină şi urmele de zgârieturi nu vor mai fi atât de evidente.Materialul utilizat este oţel inoxidabil de calitate superioară care, din punct de vedere metalurgic, nu poate rugini sau coroda în condiţii normale.Daca se foloseste crema Franke atunci , trebuie repartizată pe suprafaţa chiuvetei, apoi frecata cu buretele livrat.(nu se utilizaţeaza o lavetă sau perie de plastic pentru vase). La sfarsit se clateste  abundent cu apă şi se indepărteaza  urmele de apă si se şterge chiuveta cu un material uscat.Particulele pot să reapară dacă nu sunt complet îndepărtate. Este  important ca după curăţarea chiuvetei, aceasta să fie bine ştearsă. Această procedură trebuie repetată până când pata dispare.Ca sa se  afle care este dimensiunea care trebuie decupată pentru fixarea chiuvetei din inox se intoarce chiuveta invers şi aşeaza pe blat. Se traseaza conturul chiuvetei . Se obţine conturul de decupaj trasând un alt contur, interior acestuia , lasând 8 mm de jur împrejur iar la colţuri (important !) lăsând o rază de 20 mm. Dimensiunile pentru decupare sunt menţionate în fişa cu specificaţii tehnice corespunzătoare fiecărei chiuvete. În cazul în care este furnizat un şablon, si este bine  să fie utilizat .

Rapid SL pentru pisoar                                                                                                                              Seria de cadre universale Rapid SL, destinate montarii in inaltime a rezervoarelor pentru toalete,pisoare,bideuri si Chiuvete,permite instalarea rapida si sigura pe perete, oferind in acelasi timp libertate de creatie.Calitatea si fiabilitatea ridicate ale sistemului sunt dovedite de rezultatele obtinute la numeroasele teste pentru obtinerea certificatelor TUV si a atestatelor de izolare fonica si rezistenta la foc.Sistemul sanitar Rapid SL a fost prevazut cu tehnologia inovatoare Grohe.Acest sistem asigura un nivel redus de zgomot si un debit de apa optim, propagarea sunetelor fiind impiedicata.Sistemele sanitare oferite de GROHE permit creearea unui spatiu sanitar ideal,fiind perfect proiectate,economice si rezistente pe durata utilizarii.Progresul tehnicii a permis creearea unor tehnologii inovatoare si implementarea unor solutii moderne,datorita carora fiecare baie poate fi transformata intr-un spatiu confortabil, cu un stil deosebit de modern.Din acest moment, baia devine una din cele mai placute incaperi din locuinta dumneavoastra.Si nu e de mirare.Toate acestea se datoareaza eficientei,functionalitatii si esteticii,care sunt principalele caracteristici, ale sistemelor noastre sanitare.Ele fac posibila instalarea rapida si facila a acestor echipamente si vor conferi baii dumneavoastre un aspect modern si estetic.In afara de montarea simpla,sistemul Rapid SL ofera si multe alte beneficii: tehnologia inovatoare GROHE Whisper asigura un debit optim al apei cu un nvel minim de zgomot. Rezervoarele de clatire sunt montate pe un cadru, iar spatiul liber obtinut intre rezervor si perete reduce nivelul de zgomot si impiedica propagarea zgomotelor


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu