vineri, 9 septembrie 2011

Bath drømmen kan bli virkelighet NÅ!


Baderom
Kapittel I

Forskere forklarer utgitt, at livet først dukket opp i vannet. Det er sant at i dag vannet er ett av de fire elementene, er kilden til liv, er det ideelle miljøet for kroppen. Advarsel! ved en passende temperatur gir embryonale miljøsikkerhet. Effekten av vann på kroppen og sjelen er unik og kan ikke erstattes av noe annet. Badekar har blitt mye lumeun fristed, et sted for hvile, helse, velvære og rengjøring. Det reziduriile kroppen, men vi lar komme bort og hjernen. Under Kleopatra i det gamle Egypt og palasser i Roma betydde en rituelt bad som var ment rense kropp og sjel. For noen mann eller velvære luksus på badet er ikke for mye. På badet, som er din eventuelle overbærenhet er tillatt hvis overflaten er nok høy komfort nødvendig. Dette velvære er komplett tilfredsstillelse av et bad før en massasje parfymert med eteriske oljer. Hver luksus er ikke nok fordi vi trenger å berolige reell badet for å få oss til å glemme problemene. Oppvarming, varmtvann, belysning, sanitær og møbler arrangert i en drøm alle sjarmerende, en sandstein gulvfliser med misunnelse avslappende nyanser på badet veggene gir oss en tilstand av drømmer og lykke. Du kan velge en klassisk fall linje, moderne eller hydromassasje bad om volum tillater det. Laget av akryl harpiks forsterket med glassfiber, tilbyr et badekar en spesiell sjarm med moderne form for dyser. Tub kan passe gulvet eller stående. For komfort, er vannforsyning badekar og dusj anbefales å monteres termostatisk ventil som sikrer konstant temperatur og trykkforhold av variasjon. Dette eliminerer ulempene ved vannet temperaturvariasjoner i dusjen og behovet for gjentatte justering av vanntemperaturen. På grunn av problemer mens du bruker dusjslange grunn incolacirii som fører til slutt til skade. Derfor er det en fordel å bruke dusjen perlatoarelor joint, hvor som eliminerer behovet for hyppig utskifting av fleksibel tilkobling. Hvis vi er krevende og kan også ha et badekar å sikre selv våre mest krevende smak ved å erstatte et bad med en vanlig massasje. Vi gjorde nytte av massasje fryd strømmer av vann og hver strand av våre sanser vil være avslappet for å oppnå en sunn og avslappende massasje. En minipiscina Jacuzzi hydromassasje kombinerer på en harmonisk for deg frihet til å tilpasse massasje i henhold til viljen og ønsket mottaker og velge intensitatatii vannstråler på ønsket temperatur selvfølgelig gunstig for kroppen og den kroppsdelen å føle sin touch.
Jacuzzi tilbyr helse og nytelse massasjedusjer reinvigorare subaqvale.
Jacuzzi badekar med hydromassasje                                                                             System vannstråler (massasje) gir intensiv hele kroppen hydromassasje inkludert korsryggstøtte og livmorhalskreft områder, med vannstråler og minijeturile side. Hydromassasje, muligheten til å få tilgang til luft inni vannstrålen formidle flere terapeutiske effekter. Jets av vann blandet med luft fra treffer sidene av karet kroppen produserer en dobbel effekt på lymfesystemet. De bringer blod fra ekstremitetene til hjertet og bidrar til å eliminere vann og giftstoffer fra vev gjennom en prosess som kalles limfoscurgere. Produserer en kraftig vannmassasje favorisere vasodilation resorpsjon prosesser, slappe muskler, lindrer smertefull fenomener. Denne prosedyren brukes i behandling av artrose i ryggsøylen eller lemmer, i ulike former for revmatiske i ulike muskel følgetilstander etter traumer.
Pulserende massasje kan defineres som en gradvis press massasje: massasje flow er først før økende press, og deretter synkende gradvis. Massasje jet dyser med vann-luft side for å skape et boblebad effekt som omgir kroppen stimulere lymfesystemet, fremme sirkulasjonen i venene og drenering væske, rensing vev. Vann har en stor effekt. Ved hjelp av massasje en mann flykte fra hverdagens stress, eller en massasje av handlingen av vann over anstrengte muskler og ledd for å gi en fin oppfriskning. Hydromassasje er ingenting annet enn en massasjedyser oppnås ved å harmonisere luft og vann, noe som bidrar til å bedre blodsirkulasjonen. Kombinasjonen av varmt vann og produserer luft jet massasje, driftsresultat massasje. Da slapper anspente muskler jet og akselererer produksjonen av endorfiner, kroppens naturlige smertestillende Mens bading, økt kroppstemperatur, er blodstrøm akselererende spenning avtar. Øker oksygen og næringsstoffer når cellene. I tillegg til disse porene, cellene utvide, musklene blir avslappet. Hydromassasje forsterker disse effektene, egnet for motoriske lidelser og revmatiske symptomer, for å bedre forholdene for blodsirkulasjonen og stoffskiftet, for å forebygge cellulitter. Massasje effekt på å forbedre stress og tretthet. Body vekt i vann reduseres med 90%, så muskler og ledd er fri fra byrden av akkumulert utmattelse etter en dag med hardt arbeid, og din velvære vil være omgitt av vann med helbredende effekter. Sparkling varmt vann gir sensoriske og mentale revitalisering. En kveld dukkert før leggetid gir en dyp og rolig søvn. Hydromassasje er anbefalt for muskel strekk, toning og muskelvev i dybden, puss skjønnhet hud vev, kroniske bekkensmerter kontroll, cellulitter, søvnløshet, stress, daglig (vanntemperatur 35-36 ° C, 15 minutter i morgen, invigorates sirkulasjonssystemet, nervøse , fordøyelsesenzymer og luftveier. Det anbefales å bruke massasje for medisinske råd til mennesker med problemer. Luftbobler vil nyte deres rekkevidde. Hvis beneficarul Badet har Turbo Spa er en massasje maskin så fall å bli forvandlet til et ideelt sted for avslapning. Vann jet massasje fjerner stress, forbedrer blodsirkulasjonen og muskel tone hjelper. Kan feste til noen del av badekaret eller bassenget og lagres hvor som helst. Det er lett å installere. Alle tilpasse hvis du ønsker funksjonaliteten av plass, stil, originalitet, og fremfor alt dine ønsker og ikke glemme hva som er viktigst: du er mottaker, dvs. kunden å bestemme, og ikke noen andre! Et bad bør være et sted for personlig hygiene og velfortjent avslapning etter en slitsom dag med arbeid.
Neste kapittel II, III, IV og V
                                                En god dag Norge! Sivilisasjonens vugge verde

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu