duminică, 4 septembrie 2011

Kloakk avfall vannføring i nærvær av faren


Situasjoner kan oppstå som vi visste på forhånd begunstiget dele avløpsetaten nettverksutstyr bygningen å be arkitekten av prosjektfasen, kjelleren sanitæranlegg. Synes uoverstigelige problemer mens ikke skape store problemer i drift. Arkitekt kreves av temaet designeren sanitære rørlegger levere disse varmt og kaldt vann. Vises automatisk kloakk disposisjon problem. Dersom det maksimale nivået av vann avløpsetaten er høyere enn de punktene av lekkasje av interiør installasjon, så det er reell fare for at nettverk utenfor refularii avløpsvannet gjennom sanitært avløpsvann og inne i bygningen. Faren for å returnere avløpsvann til avløpsetaten drenering, sanitæranlegg i bygget som kan oppstå i tilfelle bygningen er koblet direkte til utvendig (dvs ikke gjennom en utenfor hjemmet). Så det er ikke mulig fri flyt utslipp av den sanitære situasjonen i kjelleren under 0,00. Hvordan håndtere slike alvorlige situasjoner bestemmes av en rekke konstruktive og funksjonelle faktorer som følger:
-Maksimalt nivå der vannet kan stige fra avløpsetaten
-Effekter de kan ha vann i å bygge henne på hygieniske forhold
-Effekter de kan ha vann på stabiliteten av bygningen.

Løsninger for
1.Amplasarea sanitære på kjeller og første etasje sats mellomliggende mellom leppen slik at overlegenhet sanitære sluk dekke, være høyere enn det maksimale som ville løfte vann fra kloakken nettverk for implementering i press, selv de over bakken. I dette tilfellet favør gi opp kjelleren i kjelleren. I tilfeller der plasseringen ikke kan frafalles under sanitære land under den som kan undertrykke vann avløpsetaten, tilbyr ulike løsninger, avhengig av hvilke konsekvenser som ville ha noen flom.
2.For objekter under bakkenivå gitt et eget avløpsrør, plassert under kjelleretasjen, som er forutsatt å tillate passasje av vann enheter i én retning, så fra plante til plante innsiden utenfor. Det hindrer passasje av vann i revers, at det hindrer utslipp av kloakk vann utenfor og unngå bygging av flom. Dette systemet for beskyttelse mot flom bygningen er en enhet som presenterer ulempe for operasjonen mindre trygg på grunn av deponering av urenheter i avsnittet krysningspunkter av vann og ulempe trenger konstant tilsyn og umiddelbar håndtering låsing enheter. Denne enheten er en terminal retention klaff med diameter mellom 50 ÷ 200mm, utstyrt med en ventil som lukker delen passerer gjennom sin egen vekt og la vannet strømme bare i én retning for å avløpsetaten. Hvis den ytre røret kloakk er satt under press, er vannstanden i hjemmet øker og presset montert klaff som danner vannsøylen trykket overstiger drenering vannsøylen og klaff
. Advarsel!
Når klaffen er stengt avløpsvann kommer fra sanitære sluk kan ikke og bør derfor ikke brukes under lukket ventil må opprettholdes for å unngå å fylle rørene, avløpsvann stagnasjon, med dannelse av avleiringer og enda opprørt noen sanitæranlegg. Terminal klaff drift er usikkert, fordi pakningen er gradvis deponert mens urenheter i avløpsvann, som ikke lenger er i stand til å oppnå en hermetisk lukking.
3.Sistem avløpsrør montert med flip låser og skuff
Det er en annen enhet for refularii, som er en høyere grad av sikkerhetsventil drift enn terminal. Seteleie clamshell og er utstyrt med en port ventil som fungerer på samme prinsippet med klaff gate terminal og en støpejern, som håndterer stangen. Skuff er et mål på sikkerheten håndteres når det gir potensial for utslipp på grunn av kraftig regnvær eller tett av. Og denne løsningen er ikke fullt ut tilfredsstillende fordi urenheter i avløpsvannet, mens skuffen er avsatt plass gradvis og ved å hindre fullstendig lukking av åpninger på innsiden av avløpsvann kommer inn i anlegget og bygge flom.

4.Pump  kloakk disposisjon planter
.Det er en spesiell teknisk løsning kloakk avløpsvann. Med små dimensjoner, er pumpen montert bak Pans under kjøkkenet vaske opp. Avløpsvann utslipp fra kjeler bruker micropulsoare sikre at danner en kompakt, ett stykke helt. 3 sekunder. Micro vakuum pulsorul 3 sekunder avløpsvann som papir, avføring, etc.. det disintegrates og presset av 1bar orefuleaza i en kloakk rør koblet til kolonnen. Dette røret kan ha en lengde på 50 m horisontalt og 6 m vertikalt. Vannforbruk for vask av toalettet er 3,5 liter for økonomien utilizareobtinandu 30.000 liter vann per år for en familie på fire persoane.comparativ vannforbruk for en standard toalett.

                                                                                                     Hilsen!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu