miercuri, 7 septembrie 2011

PERFECT системна поддръжка на тръби WALRAVEN


ГЛАВА I
WALRAVEN система дава възможност за закрепване и фиксиране на тръбите, montandu е лесно. Бързо, с най-малко аксесоари. С тази система, инсталирана тръби за всички видове на оборудване, бързо и лесно. Компонентите се доставят предварително монтирани така, че може да се инсталира веднага след като те са заведени на място. Изборът на тази система за определяне и поставянето на тръби гарантира перфектен монтаж и висока надеждност. Тази система може да се използва успешно в хотели, производствени халета, магазини и жилищни сгради. Тази система може да се използва успешно в хотели, производствени халета, магазини и жилищни сгради. Компонентите са направени от поцинкована стомана корозия лечение на редица от стомана или санитарни изисквания.

УЧИЛИЩЕ
Скоби с гумено уплътнение може да се използва за стоманени и медни тръби, метални и пластмасови тръби. Гумено уплътнение е проектирана да намали прехвърлянето на вибрации от оборудване за изграждане на структура. Тези скоби с гумено уплътнение е в съответствие с немския стандарт DIN 4109 посочване на общите изисквания по отношение на звукоизолация. Шумът е причинено от вибрации, които се случват в един шум instalatie.Intensitatea зависи от броя на вибрации в секунда и може да се измери в Hert но измерената стойност се изразява в db. ВиК тръбни системи за отопление или климатик канали, може да бъде добър проводник акустични вибрации, вибрации, които се дължат на топлинния поток през тръбите и тръбите за свързване модул. Други източници, които може да доведе до вибрации в оборудване са помпи, вентили, вентилатори, клапани. Шум може да се увеличи, ако, ако системите, които произвеждат вибрации са монтирани директно на стената или тавана, стените и тавана, тъй като той действа като шум amplificatory. За да се намали предаването на вибрации към конструкцията на сградата трябва да бъде поставен слой на усвояването на вибрации от тръбопровода стени. Един много добър материал е абсорбиращ профил гумено уплътнение, който е специално проектиран за вземане на вибрации.

ИЗБОР яки
За правилния избор на колиета броя на тези
Целта съоръжение
Околната среда, който се намира
Материал тя е направена
Разстояние между точките
Зареждане в точките на закрепване
Средно се бяха събрали точките

ЦЕЛ НА СИСТЕМА
Студената вода инсталации
Нагреватели
Отводнителни системи
Дъждовната вода Инсталации
Дъждовната вода Инсталации
Комин
Климатик
Противопожарно оборудване
Средата, в която се намира завод.Вътрешно оборудване: суха и мека. Вътрешно оборудване: суха и мека. Външни съоръжения: ако те се намират в нормална среда, колиета са изработени от поцинкована ламарина. Промишлени предприятия, разположени в промишлена среда: използване на скоби поцинкована стомана, които имат най-малко с определена дебелина слой. Можете да използвате неръждаема стомана. Открит съоръжения, разположени в химическата среда:. Много агресивна среда може да повлияе на завод закрит и открит монтаж. Използвайте скоби боядисани поцинкована ламарина, но предпочитат неръждаема стомана колиета. Растенията в хранително-вкусовата промишленост: с помощта на стоманени скоби захващане на AS 316 могат да бъдат стерилизирани.

Материалът на растението прави
Медни тръби: тръба скоба, тръба изолация
Стоманена тръба: тръба резбовани тръби пламък, прости стоманени тръби, поцинковани канала.
Чугунени тръби
Пластмасови тръби: PVC, PP, PE, HDPE, PE-X

Разстояние между точките
. Разстояние се определя от еластичността на тръбата скоби
Условия на монтаж :
PVC тръби скоби за фиксиране на разстоянието между хоризонталната е 10 пъти диаметъра на тръбата, но не повече от 1 250 мм.
То взема предвид разстоянието между отклонение (крива лакътя, клон) и най-близката точка на закрепване не трябва да бъде по-малко от 5 пъти диаметъра на тръбата. Този метод се използва само за големите тръби с диаметър. Зареждане в точките на закрепване. Средно се бяха събрали точките.

Носители за точките за закрепване
Тръбите са монтирани са монтирани на всички видове медии: бетон, тухли, метален скелет - профил. Важно е, че определянето материал (железопътен крепежни елементи и аксесоари) скоби и монтаж режим (с винтове, анкери) да изпълнява заедно система. Избор на фиксация зависи от конкретния огърлица. Максимална монтаж задачи релси трябва да бъдат взети от тяхната подкрепа релси са били инсталирани.

Добър ден!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu