joi, 3 noiembrie 2011

AERMEC

Установках з модульних секцій

Централізовані системи для одиниць

NCT
Aermec навички проектування можна бачити у своїх найкращих проявах в сфері вентиляційних установок для централізовані системи. Aermec пропонує повний спектр водних чиллеров і теплових насосів для великих одиниць шкалою від вітчизняного обладнання для третинного сектора. Діапазон охолодження потужністю від 3 кВт величезні до 1200 кВт і конфігурацій нескінченний або гвинтові компресори використанні, а також традиційні Компресори альтернат. Що Взяті в підборі матеріалів і складання всіх акцій разом з широким вибором аксесуарів повний асортимент продукції для цієї галузі, на Aermec для централізовані одиниці системи повинні в реальному світі, в Італії та Європі протягом кліматизації. Aermec дотримується EUROVENT Програми сертифікації.
З'являються продукти будучи в EUROVENT Керівництво сертифікованої продукції. Установках з 24 двомісних Skinned корпусі розмірами 50 мм в товщину панелей. Несуча структура в алюмінієвих профілів і панелей з оцинкованої сталі або нержавіючої сталі Peralluman. Широкий спектр розділів і компонентів для задоволення вимог усіх додатків.
Двічі всмоктування відцентрові вентилятори з загнутими вперед лопатями відхилені назад або для високого або середнього низькому тиску.
Фан-мотор, змонтований у антивібраційні модулів системи у відносній розділі. Води або пари електричних котушок прямого розширення.
Нормальна та рекуперації тепла розділи різних типів подвійною котушкою, перетнути потік, роторні. Розділи для плоскої сумці н-рол або фільтри з активованим вугіллям абсолютної .
Доступно для одно-і багаторічних зони області подвійних систем трубопроводів.
Панелі кріпляться до кадр без спеціальних гвинтів блокування надавати рівномірний тиск на профілі по всій довжині прокладкою ущільнювача.
Одномісний швидкості або двошвидкісні мотори.

AERMEC
Спліт системи тепло pumps.Wall установки від 2 до 3 кВт від Ємності з
Plasmacluster фільтр
Plasmacluster фільтр іонізуючого
Здатна знизити Plasmacluster є рівень забруднюючих речовин, розкладаючи молекули, які формують їх
Тепловий насос охолодження моделі інверсії циклу розморожування і контроль роботи. Три перетікання швидкості обертання вентилятора.
Ротаційний компресор
Дуже тиха робота
Інфрачервоний пульт дистанційного керування з ЖК-дисплеєм для повного контролю над всіма функціями пристрою.
Мікропроцесорний контролер
Таймер для погодинної роботи та програмування таймера на світлодіод. Я функцією діагностики.
Вихід повітря дефлектори з horinzontal перебудови,.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu