duminică, 6 noiembrie 2011

WILO Процеса на кандидатстване за климатизация и охлаждане

Висока ефективност помпа

WILO

Процеса на кандидатстване за климатизация и охлаждане

Съществуващите ограничения на конвенционална система помпа контрол по отношение на температурата зависи течност температурата на околната среда има Wilo-Stratos помпи.
Ако температурата на течността е по-ниска от температурата на околната среда върху студени повърхности ще образуването на конденз.
Wilo-Stratos може да се използва при тези условия.
Конструкцията е така проектирана, че да се избегнат повреди електрическите части на конденз. Помпата дори има кондензация дренажни канали.

Изолация за климатизация и охлаждане
Ако изолацията на корпуса се провежда на място и е устойчива на дифузия, изолацията не трябва да обхваща тънкостите на корпуса на помпата и изпускателната двигател. Така кондензация, което се случва в двигателя може да се стече обекти без ограничение от кондензация на жилищния двигател.

Modele rezistente la coroziune
Aceste modele sunt necesare in plafoanele cu racire si in incalzirile prin plafon.In cazul acestor utilizari carcasa pompei este acoperita.Ca alternativa se poate utiliza modelul cu carcasa rezistenta la coroziune din bronz si anume pompele WILO STRATOS Z.

ЗАЯВЛЕНИЕ ЗА рециркулация на водата и топла вода

WILO STRATOS Z.

Wilo помпи STRATOS Z.pot да се използват за рециклиране на вода или гореща рециркулация на водата, която изпълнява всички правила са в сила.
Fluidul vehiculat este apa potabila sau apa calda menajera conform TrinkwV 2001 Drinking Water Ordinance .
Помпата има специална конструкция, която позволява циркулацията на течности с варовик депозити с твърдост до 20 г и максималната температура на флуида от 80 ° C. . Всички части от пластмаса в допир с флуида KTW отговарят на стандартите за питейна вода. Ръчна настройка позволява ръчна настройка на помпата в системите за циркулация на водата constant. Aceste поток функции може да бъде удължен с Wilo IR дистанционно управление
Основната функция е да се поддържа температура за движение, така че температурата на входа или max.5K бойлер в котела температура. Начини за контрол на помпи диференциално налягане позволи автоматичен промени непрекъснато поради промени в поток термостатичен вентил.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu