duminică, 6 noiembrie 2011

Висока ефективност помпа WILO

WILO

Лесно обслужване
Опционално дистанционно управление на монитор с Wilo - инфрачервено дистанционно заявка функции помпи.

Използвайте гъвкав
Универсална употреба за отопление, климатизация и охлаждане
Температурен диапазон е между -10 ° C ÷ 110 ° C.
WILO специфичен интерфейс за управление на две помпи, ротори без външни контролни панели.
Upgrade опция IF модули за сградна автоматизация изключен системи и мрежи, свързващи на LON.

Прилагане
Wilo-Stratos-Z се използва по-висока ефективност на системите за циркулационна помпа за отопление, вентилация и климатизация в търговски сгради и големи сгради, като жилищни сгради, жилищни сгради, жилищни комплекси, болници, училища, административни сгради, жилища, пенсии.

Молбите за отопление
Циркулационни помпи, системата осигурява постоянен контрол. Във всички съоръжения за рециклиране, осигуряване на достатъчно топлина, за да се избегне шум в системата и намаляване на енергийните разходи важно.
Тъй като на техните устойчиви на корозия корпус, бронз, Wilo помпи са особено подходящи за инсталации, в които кислорода е възможно средства за обучение като подово отопление с нагревни повърхности на пластмасови тръби.

Изолация за отопление
За да се избегне загубата на топлина чрез серия корпуса на помпата с една помпа ротор Wilo-Stratos серия се предлага с термична изолация черупки. Използваният материал е полипропилен PP пластмаса с екологична съвместимост, стабилност termicapana до 120 ° C., реакция на огън клас B2 по DIN 4102, т.е. нормално запалим.Според PSI в Германия обикновено запалими материали могат да бъдат използвани в инсталации за отопление на помещения, ако те отговарят на минимално разстояние от 20 сантиметра от избухването

Добив
Хидравлични ефективност на двигателя и определяне на общата ефективност на помпата.И двата компонента могат да бъдат съчетани с помпи. Wilo-Stratos помпи в сравнение с днес мокър, използвани в строителството и свързаните с тях съоръжения могат да бъдат подобрени от тях.
В сравнение с помпи появи спестявания conventionale.Prin годишна консумация на енергия ECM технология може да бъде значително намалена.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu