luni, 7 noiembrie 2011

Nagy hatásfokú szivattyúval

WILO

Egyszerű szolgáltatás
Opcionális távvezérlő monitor Wilo - IR távirányító lekérdezési funkciók szivattyúk.

Használjon rugalmas
Univerzális használatra fűtési, légkondicionáló és hűtő.
Hőmérséklet tartomány -10 ° C ÷ 110 ° C. A speciális felület kezelésére Wilo szivattyúk, 2 rotor nélkül, külső vezérlő panel.
Frissítés opcionális IF modulokkal le az épület automatizálási rendszerek és hálózatok összekapcsolása a LON.

Alkalmazás
Wilo-Stratos-Z használatos nagy hatékonyságú szivattyú keringető rendszerek fűtési, szellőzési és légkondicionáló kereskedelmi épületekben és nagy épületek, mint a lakóházak, társasházak, lakóparkok, kórházak, iskolák, a közigazgatási épületek, lakások, a nyugdíjak.

A fűtési
Nedvestengelyű szivattyúk, a rendszer biztosítja a folyamatos ellenőrzést. Minden újrahasznosítására szolgáló létesítmények, rendelkezésre elegendő hőt, hogy elkerülje a zajt a rendszer és csökkenti az energiaköltségeket fontos. Miatt korrózióálló burkolat, bronz, Wilo szivattyúk különösen alkalmas létesítmények, ahol lehetőség van a vonat oxigenuluicum padlófűtés telepítését fűtőfelületek műanyag cső

Szigetelés fűtési
Annak elkerülése érdekében, hő veszteség a szivattyúházat sorozat egy szimpla rotorral szivattyú Wilo-Stratos-sorozat rendelkezik hőszigetelő héj. A felhasznált anyag polipropilén PP műanyag ökológiai kompatibilitás, stabilitás termicapana 120 ° C, tűzveszélyességi osztály B2 DIN 4102, azaz a normál gyúlékony.
Szerint a PSI Németországban Gyúlékony anyagokat fel lehet használni az űrben fűtőberendezések, ha azok megfelelnek a minimális távolság 20 cm-es a kitörés

Hozam
Hidraulikus hatékonyságát a motor, és meghatározza a teljes hatékonyságát egy szivattyú.
Mindkét komponens lehet összekapcsolt szivattyúk. Wilo-Stratos szivattyú képest a mai nedvestengelyű használt építőipari és kapcsolódó létesítmények lehetne javítani őket.
Összehasonlításképpen jelennek megtakarítást a hagyományos szivattyúk. Az éves energiafogyasztás ECM technológia jelentősen csökken.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu