miercuri, 2 noiembrie 2011

Relazzo терасата система от референтни обекти Rehau

ГЛАВА I
От терасата се превръща все по-важна като елемент от дизайна.
Конвенционалните материали отстъпва на иновативни материали.
Rehau поставя нови standars в качеството със системата Relazzo композитен материал тераса направени от WPC RAUWOOD. Дали модерен или класически елегантни и функционални Relazzo придава Всяка тераса и индивидуални акценти.
Благодарение на широка гама от цветове и декори година година lookand се чувстват привлекателни за повърхност в комбинация с много видове на инсталацията имате Възможности Unlimited почти всяка тераса в светлината на прожекторите въвеждане.Relazzo от REHAU дава ново измерение на дизайна на тераси. Елегантността и докосване на материала ме убеди, от самото начало.
Ralazzo обединява всички изисквания на висококачествени модерни профили тераса: дълготраен, устойчив, гъвкав и лесен монтаж и че абсолютно за.
Иновативната WPC композитни материали се комбинират предимствата които в идеалния случай полимерни материали от дърво и държи бъдещето в ръцете си.
Прекрасната природа на делтата, тераса тип вила е Relazzo! Това е добра идея и елегантност, вероятно практически. В украса Relazzo съвет и фундаменти са специално разработени за употреба като украса. Не ме имат общи технически продукти и, не трябва да се използва за одобрение самоносеща, целите на структурните. При полагане на балкони или мостови конструкции, например, е важно да се осигури структурно здрава основа и, когато е необходимо, да се използва конструкция от стомана с малки разстоянието между подкрепя (вж. по отношение на Устойчивото околната среда екология, професионални ле Relazzo е напълно рециклируеми . Те общо могат да бъдат унищожени чрез рециклиране ще пропуснете или да откаже центрове. На местно ниво приложимите регламенти и директиви трябва да бъдат наблюдавани тук. Благодарение на значително по-голяма издръжливост и на практика няма нужда от допълнително лечение, професионални ле Relazzo украса е значително по-икономично в дългосрочен план тъчно Ефи в сравнение с конвенционалните дървени настилки. В Relazzo профили (декинг дъски и фундаменти) е направен от полипропилен и висококачествена дървесина бъде най-малко 50% от устойчиво BRES, европейски горското стопанство (PEFC сертифициране ЕД). Тази комбинация от дърво и полимерни материали е дърво-полимерни композитни Известен като или WPC за кратко.
В WPC RAUWOOD материал, разработен в къща от REHAU, добавя дърво, за да се BRES полипропилен, съчетаващ положителните свойства на пластмаси и дърво, в частнос. Неговите отлични механични характеристики придават на профилите на природен чувстват и да изглеждат.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu