marți, 8 noiembrie 2011

VICTRIX ZEUS SUPERIOR kw

VICTRIX ZEUS SUPERIOR kw
Ezek a környezetbarát kondenzációs kazánok és a kazán épült.
Rendelkezett egy modern és elegáns kombinációja a design, a technológia és a funkcionalitás ihletett. a tetején.
A kijelző háttérvilágítással folyadékkristályos, mindig látható legyen, nézhetjük az összes alapvető információkat a működéséről és a beállított hőmérséklet a fűtés és melegvíz, a tényleges hőmérséklet a fűtési kört, azonnali áramellátás, a művelet vagy esetleges hibakódok.
Ez egy stílusos vezérlőpanel, amely lehetővé teszi a beállítás az összes üzemi paraméterek egy egyszerű és intuitív.
Rendelkezik egy fejlett elektronikai, amely lehetővé teszi a kívánt hőmérséklet beállítását, vagy a működő nyári - téli korlátozódik egy gomb megnyomásával, és forgatásával szelektor oldalon, így könnyű kiderítését. Ez a fejlett technológia biztosítja fontos előnye van:
Gazdaság: központi kondenzációs gáz miatt csökkent a fogyasztás 30%-kal éves szinten, amely fordított pénzt takaríthatunk meg.
Nagy Hatékonyság: kondenzációs erőművek nagyobb a hatékonysága, mint a megfelelő szabványos modellek.
Alacsonyabb károsanyag-kibocsátás: az üzemanyag-rendszer kifejezetten eredményeként csökken a szén-monoxid és nitrogén-oxidok CO NOx.
Megfelel az európai norma UNI EN 297 besorolását a központi kondenzáció tartalmazza az 5. osztályba tartozó, a legtisztább.
Ez a növény rendelkezik rozsdamentes acél kazán, melegvíz-tartalékok kimerültek a kemény mindig elérhető a kívánt hőmérséklet, így a növény biztosítása igényeinek sok fogyasztó egyszerre, mint például a A zuhanyzó és a több robineti.In Ha hosszabb meleg vízigények, mint a töltés a fürdő és a hatalom helyreállítása továbbra is biztosítja a problémamentes kazánvíz-hőmérséklet, amely garantálja a maximális kényelmet.. Egészségügyi komfort szint vonatkozik az EN 13 203 -1, ami a maximális pontszám a 3 csillagos. Közül a legjelentősebb paraméterek a várakozási idő a melegvíz-ellátásáról és a hőmérséklet stabilizációs időt.
ZEUS Superior kW VICTRIX állomás köthető egy sor opcionális tartozékok hőszabályozás Immergas légkör, amelyben a Super Amico Távvezérlő és külső szonda, amely garantálja a kényelem és csökkenjen a környezeti fogyasztást.
Super Amico távvezérlő lehetővé teszi, hogy a kívánt hőmérsékletet két szinten, a kényelem és az alacsony, és tud is biztosítani a napi programtól függően \ 's működését sanitar.Gama rezsim egy 4-csillagos energiahatékonyságot.



GAME FEATURES

Modulációs fűtési teljesítmény 32 kW ÷ 4,7 Rozsdamentes acél kondenzációs üzemmódban
Folyadékkristályos kijelző háttérvilágítása Circulantie modulációs szivattyú
Alacsonyabb károsanyag-kibocsátás Állítható bypass kör fűtés
Rozsdamentes acél kazán 54 litri Az elektronikus kártya a mikroprocesszor
Besorolás kényelmes 3 csillagos Elektronikus gyújtás és modulációs
Vízforgató szett Crono-heti digitális termosztát
További tágulási tartály Super Amico Távvezérlő
Külső szonda Kit recirculare cu pompa

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu