marți, 1 noiembrie 2011

POMPE DE INALTA EFICIENTA

WILO


Service facil
Optional cu comanda la distanta cu monitor WILO - IR si interogarea la distanta a functiilor pompelor.

Utilizare flexibila
Utilizare universala in instalatiile de incalzire ,climatizare si racire .Plaja de temperaturi este cuprinsa intre -10ºC ÷ +110ºC.Interfata specifica WILO pentru gestionarea pompelor cu 2 rotoare fara panouri de automatizare externe.Upgrade optional cu module IF debransabile pentru sistemele de automatizare a cladirii si legare la retele LON.

Domeniul de utilizare
Seria WILO-STRATOS-Z este utilizata ca pompa de inalta eficienta in sistemele de recirculare pentru instalatiile de incalzire,ventilatie si climatizare in cladirile comerciale si de locuit cum sunt cladirile mari de locuit,cladiri cu apartamente,complexe de locuit,spitale,scoli,cladiri administrative,azile,pensiuni.

Aplicatii pentru incalzire
Pompele cu rotor umed ,cu sistem de reglaj asigura in permanenta .in toate instalatiile de recirculare ,furnizarea unei cantitati suficiente de caldura cu evitarea zgomotelor in instalatie si reducerea importanta a costurilor energetice.
Datorita carcasei lor rezistente la coroziune ,din bronz ,pompele WILO sunt corespunzatoare indeosebi pentru instalatiile in care este posibila antrenarea oxigenuluicum ar fi instalatiile de incalzire prin pardoseala cu suprafete de incalzire din tevi din material plastic.

Izolarea in cazul incalzirii
Pentru evitarea pierderilor de caldura prin carcasa pompei ,seria de pompe cu un singur rotor WILO-STRATOS este prevazuta de serie cu cochilii izolatoare termic.Materialul utilizat este propilena PP expandata cu compatibilitate ecologica ,stabilitate termicapana la 120ºC.,comportarea la incendiu clasa B2 conform DIN 4102 adica normal inflamabil.
Conform normelor PSI din Germania materialele normal inflamabile pot fi utilizate in spatiile cu instalatiile de incalzire daca se respecta o distanta minima de 20cm fata de focar

Randamentul
Randamentul partii hidraulice si cel al motorului determina randamentul total al unei pompe.Ambele componente au putut fi dublate la pompele . WILO-STRATOS in comparative cu pompele cu rotor umed utilizate pana azi in instalatiile aferente constructiilor si prin acestea au putut fi imbunatatite.Prin comparatie apar economii importante fata de pompele conventionale.Prin tehnologia ECM consumul annual de energie poate fi redus mult.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu