miercuri, 2 noiembrie 2011

Relazzo терасата система от референтни обекти Rehau

Глава II

Предимства върху твърдо дърво украса включват намалена почистване и поддръжка, по-голяма издръжливост и по-добра стабилност на размерите.
Relazzo декинг е обратим, като предлага избор между два различни повърхности професионални LED (езика или бразда). Отделните дъски настилки са осигурени с помощта на скоби на неръждаема стомана, проектиран в къща, осигуряване на просто сглобяване и на подходяща структурна стабилност, както и да позволи за разглобяване и сглобяване на отделните дъски по-късна дата. Всички размери и допуски са изложени на най-новата версия на чертежа REHAU. RAUWOOD материал е разработен така, че да се гарантира висока стабилност на размерите и професионални Le здравина дори при силна слънчева светлина.
Въпреки това, дългосрочно излагане на пряка слънчева светлина при температури над 70 ° C на повърхността на декинг съвети трябва да се избягва, за да се предотврати повреда на повърхността, както и механичен стрес. При постоянни температури на околната среда над 30-35 ° C, разстояние на скелета трябва да бъдат намалени с 10 см, в зависимост от използвания метод за инсталиране.
WPC продукти топло под въздействие на топлината, просто като всеки друг строителен материал. За да се увеличи против хлъзгане свойства на повърхността, Relazzo професионални ле е грапава с специална четка процес. За разлика от масивна дървесина или unbrushed WPC дъски за украса, това дава Relazzo професионални Le против хлъзгане, класификация на R11-R12 (одобрение за обществени пространства като входа на магазин, външни стъпала и кухни в общите жилищни сгради). Преди всичко, този процес се свежда до минимум риска от инцидент, по wet професионални ле. Местоположението на вили на Черно море вила тераса и стълби може да бъде вашата мечта Relazzo. Са практични и трайни, са качествени и има дизайн, който се вписва в околното пространство. Съвременните вили в планините за решение, което е неоспорим като тераси, стълбища, цвете trotoarele Relazzo стативи и елегантност, за да осигури безопасността, качеството и професионализма, така, без укор поради климат, създаден по-добър вкус. The special fi nish also strengthens the character of the wood in the profiles. Четка се извършва по еднакъв начин в една посока, повишаване на дървени частици равномерно. За да се избегне неправилен вид, трябва да се гарантира, че всички дъски са положени в посока на миене на визуални ефекти (като ивици на футболно игрище). Relazzo предлага страхотни решения!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu