sâmbătă, 8 octombrie 2011

Bestilling av linjer på felles ruter

Norge God kveld!
Pipe Sorter etter felles bærere eller individuelle plasseres horisontalt eller vertikalt.
Flere slike rør monteres horisontalt eller vertikalt danner et sted der det er hensiktsmessig.
- Horisontal nett brukes for underjordiske rør installasjon, tekniske kanaler, pumpestasjoner, hvor fangsten kan gjøres uten å forstyrre taket eller gulvet på en måte bevegelsen.

Hvis et rør supporter montert på plass av gulvet for et horisontalt rør
Rundt røret for å fange mer armbånd. Hvert armbånd er fange en stang ene enden og den andre enden for å fange en skinne innebygd i gulvet.
Festing er via en skrue med skive. Armbånd er montert på visse lik avstand avhengig av rørdiameter og temperatur på sirkulert.
Ingeniøren vil jobbe med motstanden i denne sammenheng fordi han vet om gulvet kan støtte den ekstra innsatsen som kommer med installasjon av rør. Fra avløp STAS kan ordentlig vurdere montering avstand armbånd.
Hvis du ikke oppfyller disse avstandene det er reell fare for å produsere pilen (bøying fenomen), med andre ord, væsketransport pipe + isolasjon + mulig å gi en samlet vekt i tilfelle montering avstandene ikke observert mellom armbåndene (fra STAS ), kan forårsake rørledning ruptur.
Hvis det finnes flere forskjellige diameter rør for hver pipe vil deretter ta separate avstander mellom STAS er armbånd avløp.

-Vertical nett er montert på veggene, i fargen langs søyler industribedrifter.
Disse nett har den fordelen at tillater fri passasje høyde i dette området og som er gjort enkelt.
. Rør bærer varme væsker er gruppert sammen for å bli isolert og plassert alle på toppen av nettet, ikke varme ved stråling og konveksjon tilstøtende linjer, Avstandene mellom de to rørisoleringen eller uisolert rør plassert i horisontale garnene må være mellom 40 ÷ 80mm.
Riktig drenering av dilatations

Som et resultat av temperaturvariasjoner, utvider en rørledning anlegg eller kontrakter. For å ta disse forlengelse eller forkortelse av rørene vil bli installert ekspansjonsfuger bygget spesielt. Det er mulig at ved å installere rørledninger for å oppnå oppkjøp ekspansjon, uten kompensasjon. Denne installasjonen gir så “naturlig kompensasjon dilatations “ og kan oppnås ved endringer i retning av rør. Til riktig administrere den tilsvarende utvidelse, vil rørledningen være fast montert og veggmontert å passere gjennom det beskyttende ermene som gjør pipe bevegelsen til temperaturvariasjoner. Alle kunstige eller £ kompenserende ekspansjon og en naturlig del av kompensasjonen vil bli strammet til 50% montering. Langs ruten mellom faste punkter, hviler linjer på finkornet sand substrat i 15cm tykk og hard skum. Spennarmering drift består av følgende faser:
Fast-point løpe å ta den upretensiøse krefter som vil duke
Kompenserende kjøre med geometriske funksjoner som tilbys av prosjektet
På steder i nå pre avbrudd er gjort på røret lengde lik pre fastsatt verdiene.
Kjører en kjøretur til ekstremiteter kompensator for å oppnå kontinuitet i røret og deretter sveise delene av røret ekstremitetene stivnet kompensator i faste punkter.
Utelatelse av pre operasjoner, eller deres prestasjoner i prosjektet modusen fører til inkonsekvent bestemmelser alvorlige skader slik som ødelagte rør eller sveiseforbindelser.

Respekt og beundring for Norge!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu