joi, 20 octombrie 2011

SAWAGE SISTEM

A jó kapcsolat RSP

( RUCK SANITARPRODUKTE )
jó estét!
A követelmények ezen előírások épület-és földhasználati elvezető teljesen kötelező a telepítés RSP rendszerek. Tengelykapcsolók egy vagy két csavar használnak erre a célra Ezen kívül van egy széles választék növelése tételek egclaws biztosítása nyomás alatt álló csővezetékek vagy inox csatlakozó földalatti létesítményekben. Ebben az esetben azt ajánljuk, hogy visszatér a csatoló a RSP sorozat, mivel ezek megvizsgálják a szükséges funkciókat és követelményeket, és megfelel az érvényes szabvány EN877. A teljes csatolás húzta rá a cső végén a középső távtartó gyűrű a tömítést. A második cső végén, majd be a másik oldalról. A csavarokat meghúzni, amíg mindkét izgalmas állkapcsa kapcsolatba. Szükséges annak biztosítása, hogy a csomagolás területek a tiszta állapotban van. A cső vége lehet szükség burred vagy tisztítani, hogy távolítsa el a szabálytalanságokat. When using claws it is necessary to ensure that the clamp parts surround the pipe ends evenly,
A karom pontokat kell a csomagolás kapocs a fém eset nem touth.
Ezért azt javasoljuk, felcsavarozottak a bilincs Felezve egymáshoz lazán.
A csavarokat csak szűkített széles körben átlós utána. . A bezárási részeket meg kell húzni, együtt az ugyanazon térköz párhuzamosan lehetőség.
Csővezetékek biztonságosan kell rögzíteni.
A csővezeték, valamint annak megakadályozására, hogy a megcsúszás, egymástól, és a tengely a működés közbeni intézkedéseket támogató ível, meg kell adni a megfelelő cső anyagra vonatkozóan a gyártó létesítmények utasításai szerint.
Tartsa szem előtt, hogy a szükséges elegendő számú kötőelemek használnak, annak érdekében, hogy garantálják a gondos beépítését, különösen a kollektív csövek.RPS - SKH csövek a 2 m-es, legnagyobb diasthemás kell rögzíteni.
Ez azt jelenti, hogy a cső hossza-2-3 m, legalább 2 kötőelemek szükség.A kapcsolat a rögzítőelemeket és a csővezeték közötti távolság, vége, vagy a kapcsolat nem egyenlőnek kell lennie 0,7 m-nél nagyobb. Downpipes a nyomás alatt álló csővezetékek vagy a csövek anatómiai változások is kellően támogatnia kell implementáció támogatja, patából vagy rögzített pont zárójelben.
Csövek lerövidítése, ajánlott a manunfacturer megfelelő eszközök segítségével kell elvégezni.
A darabok oly módon, hogy a függvény a kapcsolat, hogy előállított védik-e biztosítani.
.Ez egy szükséges, hogy meghozza a jó rögzítése a tiszta és a square figyelembe kivágása.
Szög-köszörűk világos-sötét határvonal kerekekkel van nem újra commended.
A vágási felülethez kell sima és annak biztosítására, hogy a nem analizálják képezhet közötti szennyeződés burr-mentes.
Védőbevonatot kell alkalmazni a vágott előtt egymáshoz csatlakozó.

Egy nagy este!.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu