luni, 31 octombrie 2011

ОПИТ Jaga

Глава I

А културата на technologye. Jaga почивки през границите на традиционното мислене. С иновативни технологии, които топлина по-добре, по-бързо, по-чисти, по-здравословно и по-щадящи околната среда.
С бунтовнически понятия, които envolve в иновативни продуктови линии: енергоспестители, най-добре представящите се и очите уловителите.

А културата на естетика
Jaga дизайн на концепцията за отопление. Той носи удоволствие за окото и сетивата. Чрез използването на иновативни материали и производствени техники чисто нов дизайнерски език се появява.
В естетически аспект на всеки радиатор се издига от статута на едно objectto произведение на изкуството.

Културата на динамика
Jaga е жив. Jaga работи за един по-добър свят. С корпоративна култура на трайност, свобода и социална отговорност.
Най-добрите изпълнители Jaga са дори по-голямо икономическо осигуряват още повече комфорт и управление, за ограничаване на емисиите дори по-добре.
Но преди всичко те са по-малки.
Интелигентни микропроцесори и хай-тек активатори осигуряват толкова много допълнителна мощност, че радиатора е значително по-компактен. Те бързо се засили въздуха, за да желанието температура и внимателно да управляват цялата си климат интериор: отопление, охлаждане и гарантира, че здравословното свеж въздух е availableeven безплатна нощувка охлаждане е възможно.
Изберете най-малката и най-мощен радиатори. Обърнете внимание на този хай-тек колекция от Jaga.
И се възползвате от всички предимства на системата на лично благополучие, която отговаря на всички Ваши нужди, когато става въпрос да комфорт.

Jaga DBE радиатори
С Dynamic Boost Effect технологията Jaga въвежда ново поколение на intrlligent радиатори, които мислят за себе си и да се адаптират към околната среда, за да донесе максимален комфорт по-бързо от всякога.

Компактен красота
Малки радиатори са по-красиви.
Dynamic Boost Effect значително увеличава капацитета.
Една по-малка, но по-мощен радиатор, че заема по-малко място на стената и предлага широка гама от зашеметяващ дизайн.

Maximum power
В режим на готовност, комфорт или тласък, DBE intelligentiy доставя точното количество на властта за вашите нужди най-правилния изход moment.In режим комфорт се увеличава с 50% и в тласък режим може да бъде до 250% по-висока.

Незабавен топлина до най-далечния ъгъл
DBE радиатор осигурява необходимата стайна температура до 9 пъти по-бързо. DBE също guarantes добра топлинна дифузия дава същата комфортна температура другата страна на стаята.

Загрейте по-бързо
Тя е само в състояние да започне затопляне на въздуха, след като тя има отопляем itselfs и защото той е тежък, това отнема много време. Благодарение на своята сила и намаляване на скоростта DBE надолу тази енергия губите отопление период до абсолютен минимум. Отоплението времето е по-кратък, топлинното излъчване е по-бързо и много по-ефективно.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu