marți, 18 octombrie 2011

Forberedende arbeid for å installere interiør installasjoner

Forberedende arbeid for å installere interiør installasjoner
En magisk dag Norge!


(Elektrisk, oppvarming, ventilasjon, VVS) og koordinering av alle nettverk installasjon interioare.Lucrari forberedende å installere interiør vannforsyning installasjoner, avløp og gass er:
1.- tegning planter
2.- meisling ytelse og gjennomføringer i bygningsdeler
1. Tegning planter etablert posisjon i å bygge distribusjon rør, sanitær artikler og gaze.In forbrukerne å spore installasjonsprogrammet er å gi anlegget design og koordinering av nettverket planen. Prosjektet omfatter ikke alle priser og detaljer en del strøm, som installatøren bør vite før du starter utførelse som:
- Installasjon av sanitæranlegg priser
- Konsoller som støtter avstander av sanitærutstyr, avstander mellom rør, etc..
Installasjonsprogrammet starter sporing driftsfasen av virksomheten i bygningen veggene er fortsatt netencuiti og vi helte etasjeDerfor er det en felles referanse element som kalles "linje vagris." (Eller linje fra meter).Denne linjen ligger på en høyde av en meter fra ferdig gulv rate.Høyden er satt til et punkt der vi vet nøyaktig dele ferdig gulv og overføres i hvert rom med en slange pipe nivå med glass i endene. Mot denne linjen bestemmes objektene tidkrevende montering og rørinstallasjon.

Tegning settene innendørs anlegg:
-I et horisontalt plan:
- Den nøyaktige plasseringen av sanitærutstyr, pumping beholdere, kjeler, pumper, kompressorer.
-Plassering av vertikale søyler, deres passasje gjennom åpningen som kreves for gulv.
-Location gulv feller, kloakk containere
-Route og plassering av rør og lager

Vertikal-in:
-Route rørene på veggene av bygninger og steder av vedlegg
-montering høyden på sanitær objekter, plassering av diblurilor som er nødvendig for Monteringsbrakett.
-mål som er nødvendig for krysset av eksterne og interne veggene av bygningen.
Kjør strapungerii og daltuirilor i konstruksjonen av gym for installasjon av varme og site. Montering av gym i bygningen krever passasje gjennom vegger eller rør eller deres plassering i plansee mål gjennomført i bygningen. -Behandling av arbeide med meisel er en kirurgi av en konstruksjon som oppretter et mellomrom av nødvendig montering begravet rørledning. Løpe arbeide med meisel er gjort manuelt eller mekanisk. Ved kjøring av er manuell pneumatisk drevet enhetene brukt for daltuire og presser eller verktøy for boring i vegger. Håndhevelse arbeide med meisel hull markerer stedet er laget med Spesielle og bringe brenselcelle og ved siden av senteret. Konkrete stål Rohrleitungsprodukte ved siden av strapungerilor lokale kan bøyes for å tillate passering av rør. Drift av skyve kjøre alltid på toppen av at planseelor med skarpe godt verktøy. Kjøring av vannrette daltuirilor i vegger er gjort sammen tak i zidariei ved forme murstein med meisel kantene som stod ved siden av hverandre. Gjennom disse arbeide med meisel monterer det en enkelt rørledning til veggen med gOS­Tei i 2/3 av diameter, resterende 1/3 med henblikk på gips dekkes.
Det kan hende at Daltuirile loddrett høyere for mer datakanalen.Deres kjøring av gjøres fra topp til bunn med med musikk gjennom montert skjevfordeling meisel for ikke å forstørre hullet i materialet
Arbeid ble utført etter installasjon av rørledninger
Lukke handling av arbeide med meisel gjennomført i bygningen etter installasjon av rør i bygningen elementer, arbeide med meisel å fullføre byggingen av site.
I tilfelle av arbeide med meisel som er gjort i vegger av murstein eller betong, er fyller åpninger laget med mørtel.
Forsegling arbeide med meisel er ikke tillatt av rørlegger med Gips, fordi i dette tilfellet du ser
I tilfelle av etasjer fylt fall gjennom planseele Annullering av produsenten, med betong.Installasjonsprogrammet må ikke bare forfølge det, før disse tilleggene rørledningen bør være utstyrt med beskyttende elementer.

Beundring og respekt for Norge!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu