marți, 25 octombrie 2011

SAWAGE SISTEM

Една добра връзка RSP

( RUCK SANITARPRODUKTE )

Добър вечер приятели!

Изискванията на тези стандарти за отводняване на сграда и земя, са абсолютно задължителни за инсталирането на системи за RSP.Съединители с един или два винта се използват за тази цел.
В допълнение, налице е богат асортимент от повишаване елементи, egclaws, за да се осигури под налягане, тръби или инокс съединители за подземни инсталации.
В този случай, ние препоръчваме ви да се върне прикачни устройства от серията RSP, тъй като те са тествани за необходими функции и изисквания и да съответства с валиден стандарт EN877. Пълният Съединителят е изтеглена върху края на тръбата до центъра на ринга Spacer на уплътнението. Вторият край на тръбата се вкарва от другата страна.Гайки са затегнати, докато и двете захващащи челюсти контакт. Необходимо е да се уверите, че амбалажът области са в чисто състояние.
Тръба краищата може да се наложи burred или почистени, за да се отстранят всички нередности. При използване на нокти е необходимо да се гарантира, че скобата части обграждат тръба завършва равномерно.
При използване на нокти е необходимо да се гарантира, че скобата части обграждат тръба завършва равномерно.Затова препоръчваме платно клещи половини заедно без да затягате. Винтове само са стегнати е диагонална модел след това. Части за затваряне трябва да изтеглила заедно със същата разредка паралелно, ако е възможно. Тръбопроводи се прикрепват сигурно. Поддържащите монтират въпросните на газопровода, както и мерките за предотвратяване им подхлъзване Апарт и клатене от оста трябва да бъдат определени в съответствие с инсталациите инструкциите на производителя за съответните тръба материал. Необходимо е да не забравяйте, че има достатъчен брой ключалки се използват за гарантиране на внимателно инсталиране особено за колективно тръби.RPS - ГСМ тръбите трябва да се закопчава с максимално разстояние от 2 метра. Това означава, че за тръба дължина между 2 и 3 м, най-малко 2 елементи се изискват. В съседство с връзка разстоянието между ключалки и тръбата края или връзката не трябва да равна повече от 0.7 м. Downpipes херметизирани тръби или тръби с насочване промени, също да трябва да се подкрепят достатъчно в от стек подпори, нокти или фиксирана точка скоби. Скъсяване на тръбите трябва да се извършва с помощта на подходящи инструменти, препоръчва се manunfacturer. Разфасовките трябва да се прави по такъв начин, че функцията на връзката, която се се произвежда е защитено. Тя отрязва необходимо да добри определяне под внимание, за да се гарантира в чисти и квадратни. Ъгъл на Мелнички с прекъсване колела са не re одобри. Прерязаната повърхност винаги трябва да е плавен и Бър без да гарантира, че няма мръсотия, натрупванията могат да формират между свързаните части. Защитно покритие трябва да се прилагат към изрязания преди са свързани заедно.
Чудесен вечер!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu