duminică, 30 octombrie 2011

Relazzo terrassen systemet fra Rehau referanse gjenstander.

KAPITTEL II
En herlig kveld Norge!
Takket være betydelig større holdbarhet og praktisk talt ikke behov for ytterligere behandlinger, Relazzo terrassebord profi les er betydelig mer økonomisk effektiv tilstrekkelig på lang sikt enn konvensjonelle tre gulvbelegg. Den Relazzo profiler (terrassebord boards og underkonstruksjonen) er laget av høy kvalitet polypropylen og minst 50% trevirke fi BRES fra bærekraftig, europeisk skogbruk (PEFC-sertifi sert).
Dette materialet Kombinasjonen av tre og polymer er kjent som tre-polymer kompositt eller WPC for korte. WPC materiale RAUWOOD, utviklet in-house av REHAU, legger tre fi BRES til polypropylen, kombinere de positive egenskapene til plast og tre spesielt. Dets utmerkede mekaniske egenskaper gir Profi le en naturlig følelse og utseende.
Fordeler fremfor heltreprodukter terrassebord inkluderer redusert renhold og vedlikehold er nødvendig, større holdbarhet og bedre dimensjonsstabilitet.
Relazzo terrassebord er reversibel, og tilbyr et valg mellom to ulike profiler ledet overflater (not eller fjær).
De enkelte terrassebord platene er festet med rustfrie braketter, designet i huset, noe som sikrer enkel montering og tilstrekkelig strukturell stabilitet, samt åpner for demontering og sammensetting av individuelle boards på et senere tidspunkt
Alle dimensjoner og toleranser er satt ut på den nyeste versjonen av REHAU tegning.
Materialet RAUWOOD ble utviklet for å sikre høy dimensjonsstabilitet og profi le styrke selv i sterkt sollys. Imidlertid bør langvarig eksponering for direkte sollys ved temperaturer over 70 ° C på overflaten av terrassebord styrene unngås for å hindre skade på overflaten, samt mekanisk stress.
Ved permanent omgivende temperaturer på over 30-35 ° C, understellet mellomrom bør også reduseres med 10 cm, avhengig av installasjonsmetode brukes.
WPC produkter varm opp under påvirkning av varme akkurat som alle andre byggemateriale.
For å øke anti-slip egenskaper overflaten er Relazzo Profi le mattet med en spesiell børsting prosess. I motsetning til massivt tre eller Unbrushed WPC terrassebord boards, gir dette Relazzo Profi le en anti-skli classifi sering av R11-R12 (godkjenning for offentlige områder som butikk innganger, utvendig trapper og kjøkken på delte boliger).
Fremfor alt, minimerer denne prosessen risikoen for en ulykke på våte profi les.
Plasseringen av villaer ved Svartehavet villa terrasse og trapper kan være din drøm å Relazzo. Er praktisk og slitesterk, er kvalitet og har en utforming som passer i det omkringliggende området.
Moderne villaer i fjellet for en løsning unektelig som terrasser, trapper, til blomst trotoarele Relazzo stativer og eleganse sørge for sikkerhet, kvalitet og profesjonalitet slik uten bebreidelse på grunn av klimaet opprettet i god smak.
Den spesielle fi nish styrker også karakteren av tre i Profi les.
Børsting utføres jevnt i én retning, heve trepartikler jevnt. For å unngå en uregelmessig utseende, bør du sørge for at alle platene er lagt i retning av børsting visuelle effekter (som striper på en fotballbane).
Relazzo har fantastiske løsninger!

Respekt og beundring for Norge!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu