duminică, 30 octombrie 2011

TAPASZTALAT Jaga

I. fejezet


Hello!
Kultúra of Technology.
A kultúra a technológia. Jaga átszeli a határokat a hagyományos gondolkodás. Az innovatív technológiák, hogy a hő jobb, gyorsabb, l \ 'tisztább, egészségesebb és ártalmatlan \' s környezetben. A fogalmak lázadók, hogy \ "envolve az innovatív termék sorokat: A befektetők \ 's az energia, a nagyobb előadók és a címzettek \' s szemmel.

A kultúra \ 's szépsége
Jaga hozza a tervezési koncepció a fűtés. Hoz örömet \ 's szeme és az értelem. Az innovatív anyagok és a gyártási technológiák jelölés az új nyelvi tervezés alakul. L \ 'esztétikája minden radiátor \' s hallgatói jogviszony \ a objectto mű \ 's művészet.

A kultúra dinamikája
Jaga él. Jaga dolgozik egy jobb világot. A kultúra \ 's vállalati fenntarthatóság, a szabadság és a társadalmi felelősségvállalás. Művészek elöljárók még olcsóbb Jaga, hogy még nagyobb kényelmet és képesek a kibocsátás csökkentésére még. De mindenekelőtt ők kisebb. Intelligens mikroprocesszorok és high-tech aktivátorok további erő, hogy a radiátor jóval tömörebb.
Ezek a gyorsabb \ 's levegő hőmérséklete a vágy, és óvatosan futni a teljes belső klíma: fűtés, hűtés és gondoskodik arról, hogy \' s friss levegő jó egészségben van a szabad éjszakai hűtés \ 's is lehetséges availableeven . Válassza ki a kisebb radiátorok és erősebb. Ellenőrizze, hogy \ 's nézd meg ezt gyűjteménye high-tech Jaga.
És élvezze minden előnyét \ 'rendszer a jólét, amely megfelel minden igényt, amikor a nyugalom.

Jaga DBE radiátorok
A technológia \ 's Effect \' s dinamikus növekedése Jaga bemutatja az új generációs, intelligens radiátorok, és akik szerint \ 's alkalmazkodni a \ környezetet biztosít maximális kényelmet gyorsabb, mint valaha.

Kompakt szépség
A kisebb radiátorok szebb. L \ Effect \ 's dinamikus növelése jelentősen növeli a kapacitást. A radiátor kisebb, de erősebb kevesebb \ 's falfelületet, és egy sor lenyűgöző design.

Maximális teljesítmény
Csere, kényelem vagy \ 's növeli DBE intelligentiy biztosították a megfelelő mennyiségű energia az Ön igényeinek a megfelelő pillanatban. A komfort termelési mód segíti elő 50%-kal, és a felhasználó \ "ez lehet emelni \ 250%-kal több.



Azonnali felmelegedés \ 's legtávolabbi sarkában
DBE radiátor biztosítja a kívánt helyiség hőmérséklet \ 9-szer gyorsabb. DBE is jótállás jobb hőelosztás hogy ugyanannak a kellemes hőmérsékletet \ 's oldalán a szoba.

Hő gyorsabb
Ez csak akkor tudja elindítani fűtési \ 's levegőben, hogy \ "maga is melegszik, és azért, mert \' s nehéz, hogy sok időt vesz igénybe. Miatt a sebesség és teljesítmény teszi DBE csökkenti az energia kárba fűtési időszak abszolút minimum.
Fűtés akár időzítő rövidebb \ 's hőtermelés gyorsabb és hatékonyabb
.

Egy szép reggel !

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu