sâmbătă, 22 octombrie 2011

Sveising av rørledninger

Sveising av rørledninger
God kveld Norge!
Pipe sveiseteknologi vil bli utviklet på grunnlag av godkjente sveiseprosedyrer i samsvar med tekniske CR ISCIR 7/I-2003 samling. Rørseksjoner fokuserer på interim sveiser sveising punkter på hele ruten, slik at røret overflaten målt misalignment ikke overstiger 10% av pipe veggtykkelse. Overflater som skal sveises er rene før gjennomføring i henhold til teknologi, for å sikre forsvarlig kvalitet sveisede skjøter. Geometri og dimensjoner overholde skjøter sveiset felles ifølge STAS 6726-85, erstattet av EN ISO 9692-2000, 29692-94 EN, erstattet av EN ISO 9692-I2004, 8456-69 STAS.
I å gjøre bruk skråkant ledd eller manglende utførelse på stedet for å trekke linjer og kutte bruker sabloane.Pentru fjerning Burr kverner er vant til høy fart Slipeplater med skråkant vil skape forutsetninger. Tre lag sveises mellomliggende sliping med passende elektrode 2,5, 3,5, 4 og kvalitet. Sveising utføres ved romtemperatur i minst 0 ° C ÷ 5 º C, og etter å ha kontrollert at prosedyren er godkjent av sveisede rør er skikkelig bevist kvalitet som grunnmaterialet og filler er av arket godkjent og sertifikater som sine . Weld kvalitetsklasse III som vil kreve bruk av sertifiserte sveisere i henhold til tekniske forskrifter ISCIR C10 / 1 ÷ 2 / 2003. Posisjon sveiser for endeskjøtene eller rør er laget bare etter at rørledningen som kombinerer porsjoner er det minst 4 timer ved romtemperatur. Minste avstand mellom to påfølgende sveising ledninger bør ikke være mindre enn 50 mm.
Materiale som brukes i den sveisefylling må plasseres så som å møte materialet og sveising prosessen, for å sikre i samme Kjemisk sammensetning cusatura sveiset og den samme mekaniske egenskaper samt fat materiale.
Brukstemperaturer brukes i sveisingen blir sluttet av ciliates sikkerhetsbulletin utstedt av produsenten og tilsvarer i form av tekniske betingelsene, reglene for å verifisere kvalitet, levering og merking, som finnes i dokumenter prescriptiile ISCIR.
.Lagring av elektrodene er gjort på tørre steder, fra fuktighet, og er forbudt metall elektroder fukter.
Er doteaza arbeider poeng med tørr kilns og holde elektroder elektroder ved welders under utføring av sveiser er stoppered metall sheaths
.Etter sveising brukstemperaturer vil være kompakt, blir det porøs, det presenterer åpninger eller sprekker langs MIG/MAG som sveising, sveisede verificarae blanding..
Buttsveiset ledd er poansonate av sveiseapparat du kjører gjennom poansonare med kallesignal-sudorului utstedt av ISCIR.(kompetente State kroppen og autoriserte)
Kontroll av skjøter skal være berørt av

• Utendørs forhåndsvisning
• Destruktiv testing
• Ikke-destruktiv eksamen
• Hydraulisk trykk teste i samsvar med instruksjonene i hvert land bestemte

Grenseløst beundring og respekt for Norge!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu