joi, 27 octombrie 2011

GIACOMINI

TECHNOLÓGIA A COMFORT
Giacomini cég 1951-ben alapították, és az egyik legnagyobb gyárak pass szelep és radiátorok Olaszországból. Ez a második legnagyobb termelője szelepek Olaszország után Caleffi. Ez a márka híres a magas minőségű termékek. Minden termék visszük összhangban vannak az európai normákkal. Giacomini szelepek egy megbízhatóságát legalább 40%-kal magasabb, mint amelyet európai szabványok szerint.
GIACOMI NI mely maximális biztonsági berendezések tömítés, mert bemutatja 6 lencsetag:
 2 csengetés egy gyűrűt típusú
 2 PTFE súrlódás gyűrűk anti
 2 a zárolást, tömítések, PTEE

A rúd belülről egészül ki mit tesz annak érdekében, hogy ellenálljon a nagy eltérések a nyomástartó berendezés szelep. Bemutatja az elemek záró típusú DADO-szabadalmi GIACOMINI, square típusa, amely lehetővé teszi, hogy néhány nagy forgalom, folyadék alacsony letétbe helyezésekor, és csökkentheti a szennyeződések könnyebb kezelhetőség varas viharos korlátozott, és a zárolás rendszernek az a képessége. A felszerelési szár anti-kezelés a belül, lehetővé teszi a modell R910 használt gáz eloszlása a belső és a külső épületek hálózatok.

MARK Q AVR
Minden termék rendelkezik a jótállás Q AVR képviselő együttes védjegy jótállás, rendelkezhet a csak márkákat, szelepek és a szelep olaszok az AVR által kiállított minőségi tanúsítványt.Firma GIACOMINI este o societate de productie cu capacitate de cercetare dezvoltare proiectare,fabricare ,verificare ,vanzare si asistenta post vanzare.
Robinetii RS-910 au passage sorozat
Ez a sorozat a Romániában, kizárólag Romstal forgalmazta. A lapát geometria készült csökkentése érdekében súrlódás kenőanyagok mechanikus, karbantartás, amennyire lehetséges, a gömb a magas hőmérséklet és a nyomás lehetőséget élettartamának meghosszabbítására. R910-sorozat az 6-év garancia előnyeit. Azt javasoljuk, hogy ivóvíz 100 %-os. Szelepek körét hivatkozik a GIACOMINI áthaladó, a víz egyike márkák Európában leginkább teljes körét. GIACOMINI szelepek tervezett jótállás zárral ace típus, azonosító, amelyhez tartoznak.Van egy szuper prémium minőségű parázs. Termelő létesítmények, csapok, amely az európai szabvány UNI EN 1Z 165 CW316N kémiai összetétele tekintetében nagyon szigorú GIACOMINI ellenőrzésére. Kemény GIACOMINI szigorúan ellenőrzött, mivel potabilitate a víz jellemzői szelepek kémiai összetételének ólom-tartalom. Kompakt méretű R910 sorozatában termékek de nagyon magas robosztussági, és képviseli a létesítmények olyan nagy kérelmek, a nyomás és a hőmérséklet egy ideális variant. O-gyűrűk, és a fékbetétek zárolásra gyártásához felhasznált anyagok lehetővé teszi a biztonságos viszonyok, építmények, meleg, hideg víz, gáz, olaj, sűrített levegő, gázolaj, dízelolaj, ásványi olaj, glikol, metanol gőz telített földterület.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu