luni, 31 octombrie 2011

ORLAN

Котли на твердому паливі / газифікації
Це дров'яної котел працює. Орлан оснащений камерою згоряння складається з двох відсіків, розділених вогнетривкі плити бетону.
Номер на самому верху і час і паливо відсік завантаження і камеру газифікації деревини.
Повітря вводиться змінна швидкість обертання вентилятора залежно від модульованого різниця температур між прямому та зворотному.
Первинний потік повітря зверху вниз дозволяє спалювати деревної маси з високою ефективністю.
Повітря навмисно навмисне недостатньою для правильного згоряння.
Таким чином, виробляють деревне газ, що проходить через сопла, які вогнетривкого бетону в тарілку і змішується з вторинним повітрям введений той же самий вентилятор в нижній палаті на цей раз.
Ця суміш самозаймання при 560 º.
З котельні, що основною камері згоряння і золи роль реального горіння відбувається і суміші, отриманої на цьому місці температури 1200 ° C.
Горючі гази викидаються через вертикальні сталеві труби занурюють у воду і спрямовані у виписці з димових газів
Температури труби газу знижується до 240 ° C.
Котел оснащений масивом автоматизації управління праці та управління насосами і вентиляторами.
Котла включає в себе камінні приладдя, інструменти для чищення усередині котла, заповніть клапана, регулятор температури для регулювання потоку повітря в котел пали. Для захисту від перегріву в будь-якій ситуації, такі як збій живлення або несправності термостата, Котел оснащений охолодження повинен бути підключений до питної води через термостатичний клапан або еквівалент Caleffi типу.
Переваги: висока ефективність діапазоні від 6 до 12 в залежності від вологості і orein лісу, захист від перегріву або температура падає нижче мінімально допустимого нагріву, автоматичний модуляція потужності в залежності від необхідності для опалення, вентилятор управляється електронікою залежно від температурний режим води і внутрішньої температур.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu