sâmbătă, 15 octombrie 2011

Bestilling av rør på vanlige ruter

God kveld NORGE!
Rørledninger er vanlige bærere eller Bestill den enkelte er plassert horisontalt eller vertikalt. Flere rørledninger dermed et netto monteres horisontalt eller vertikalt som passer.

- Nets brukes for montering horisontale rør i kjellere, tekniske kanaler, pumpestasjoner, hvor fangsten kan gjøres uten å forstyrre taket eller gulvet på en måte sirkulasjon.

Hvis en supporter pipe plassert horisontalt montert i gulvet for en rørledning
Rundt røret for å fange mer armbånd. Hver armbånd de fanger en stang-end og den andre enden til en fange fra taket via en traversering. Det skal bli suspendert ved hjelp av en skrue pumpen av saiba.

Aksel står skal tilsvare bestemte avstander monteringer avhengig av diameteren på røret og temperaturen i nesten utelukkende.
Teknikeren vil jobbe med motstand i denne forbindelse fordi han vet hvis planseul kan støtte disse ekstra innsats som vises med installasjon av rør. Stas nettsted rørleggerarbeid kan vurdere riktig avstander av bratarilor. Hvis du ikke overholder disse avstander er det reell fare for sagetii (fenomen incovoiere); med andre ord eventuell isolasjon rørledningen væsken transporteres sammen gir en total vekt som i situasjonen som ikke er i henhold til montering avstander mellom Bangle (STAS), kan den forårsake rive av røret. Hvis det finnes er flere forskjellige diameter datakanalen for hver rørledning å bli tatt i isolasjon avstander mellom armbånd under stas's rørleggerarbeid. -Vertikal garn er kan festes på veggene i farge langs kolonnen støtte planseelor av industrielle virksomheter. Disse garn har fordelen som la gratis høyden av passasjen i området og løpe idet lett. Rør bærer væsker varme gruppen skal være isolert til felles og den finner alle øverst på nettet, for ikke å varme av stråling og konveksjon ducts alaturate.
Avstander mellom to izolatiile mellom isolert rør- eller rør som er plassert i vannrett garn bør være mellom 40 ÷ 80 mm.


Å sikre utvidelsen av
Som et resultat av differansene mellom temperatur rørene en grus strekke eller krympe.
Hvis du vil hente disse tilføyelser eller scurtari over rørledningene skal bygges i utvidelse kompenserende mon.
Det er mulig at dens rørledningen og ved montering er utført, å utføre handlinger uten utvidelse.
Det er mulig at ved å installere rør utføre handlinger for å oppnå utvidelse, uten kompensasjon. Denne installasjonen gir så "naturlig kompensasjon dilatations" og kan oppnås ved endringer i retning av rør.
Til riktig administrere tilsvarende ekspansjon, vil rørledningen bli fikset montere og passerer gjennom vegger er montert beskyttende ermer som tillater bevegelse av rør til temperaturvariasjoner
.
Beundring og respekt for Norge!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu